Vecka 49 Fredag 8 december Grattis Virginia
Valuta
EUR 11.21 -0.07 -0.066
GBP 13.08 0.00 -0.002
USD 10.39 -0.09 -0.088
BÖRSEN 17:30
-0.24%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Hos oss möter du ett gott gäng

Teknik, kvalitet, order och sälj krokar arm inför varje kundprojekt hos Gårö Plåtprodukter – allt för att ge kunden den bästa produktionslösningen.

 

 

– Vi är ett väldigt gott gäng som har trevligt tillsammans, konstaterar Thomas Hansson.
Och den goda atmosfären lyser hela vägen fram till kunderna. Hos Gårö Plåtprodukter möter man inte bara säljarna Thomas Hansson och Tomas Wennblom när ett nytt projekt ska diskuteras. Kundteamet är en fyrklöver bestående av tekniker, kvalitet, ordermottagare och säljare.
– Visst kan vi sälja, men det är ju de som jobbar med konstruktion, teknik och kvalitet som oftast kan svara på kundens frågor. Sedan finns vi som säljare med och syr ihop affären, säger Tomas Wennblom.

 

Som kund möter du ett helt team hos Gårö Plåtprodukter. Fr v Emelie Ljungkvist, kvalitet; Daniel Kristoffersson, teknik; Marina Johansson, order; Tomas Wennblom, sälj.

 

Teknikerna hyllas av kunderna

 


Är det några som särskilt brukar uppmärksammas av kunderna så är det just Gårös tekniker.
– Här är vi starka. Våra tekniker hjälper till att anpassa produkten så att den funkar optimalt i vår maskinpark. De vet hur en bit ska konstrueras för att det ska bli både produktionsvänligt och kostnadseffektivt, säger Tomas Wennblom.
Kollegan Thomas Hansson är ny som säljare men har jobbat i 11 år med service och underhåll på Gårö.
– Så jag kan våra maskiner och vet vad vi klarar av att producera. Jag har sett produkterna i alla år och nu känns det riktigt roligt att få börja träffa kunderna, säger Thomas Hansson.

 

Thomas Hansson går från service och underhåll till sälj – och ser fram emot att träffa alla kunder.

 

 

Tillbygge med storsatsning på personalen


Driven och taggad personal är den röda tråden hos familjeföretaget Gårö Plåtprodukter. Här satsar man just nu lite extra på personalen. Ett tillbygge på totalt 5 500 kvm reser sig ur skogsbrynet bakom nuvarande anläggning och den nya personalmatsalen liksom gym, padelhall och golfsimulator får härlig utsikt över mossen.
– Första etappen blir klar nu under hösten med nya hallar för lager, svets och utleverans. Resterande flyttar vi in i under våren, säger vd Daniel Petersson.

 

Tillbygget pågår för fullt och inflyttning i första etappen sker under hösten. ”Vi har en ny robotsvets på väg som ska in i nybygget”, berättar Daniel Petersson.

 

 

 

Fakta: Gårö Plåtprodukter AB – Ett ledande familjeföretag inom legobearbetning av tunnplåt, stansning, laserskärning, bockning, pressning svetsning samt montering och ytbehandling.

 

Text & foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Gårö Plåtprodukter AB

Telefon: 0370332350
Mail: info@gppab.se

Besöksadress:
Västerg. 19
33530
GNOSJÖ

Postadress:
Box 134
33523
Gnosjö

Webbadress:
www.gppab.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår