Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 04 Söndag 29 januari Grattis Diana
Valuta
EUR 11.21 0.02 0.018
GBP 12.79 0.00 0
USD 10.31 0.04 0.039
BÖRSEN 17:30
0.44%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Kundens bästa partner – hela vägen

Med engagerade medarbetare, ständigt ny teknik och ett nära samarbete med kunden stärker Gårö rollen som marknadens val för plåtbearbetning.

 

– Vi ökar, växer och gasar. Samtidigt som vi fyller på med nya kunder så har vi bra tryck hos befintliga – och vi söker alltid efter förstärkning av teamet. Vi har ett ständigt behov av nya medarbetare så att vi kan fortsätta att växa, säger Tomas Wennblom, marknadsansvarig.

 

 ”Vi behöver bli fler! Vill du bli en av oss?” Gårö Plåtprodukter söker kontinuerligt efter fler medarbetare.

 

Alla processer under ett tak

 

Familjeföretaget Gårö Plåtprodukter har profilerat sig som ”marknadens val för plåtbearbetning”. Från anläggningen i Gnosjö levereras såväl enskilda skurna plåtar som kompletta produkter packade i kartong, däribland det egna varumärket Gårö Badrum.

På stansavdelningen som är själva hjärtat av verksamheten jobbar man i tvåskift för att förse bockavdelning, press- och svetsavdelning med material.

Monteringsavdelningen på 2 500 kvm har vuxit kraftigt de senaste åren i takt med ökad efterfrågan på helhetslösningar – och ökad försäljning av sortimentet inom Gårö Badrum.

 

Monteringsavdelningen växer kraftigt. Nathalie Cedergren testar badrumsskåpsbelysning under överinseende av Anders Gustavsson.

 

Kundens bästa partner hela vägen

 

– Det här kunderbjudandet, vår breda organisation tillsammans med marknads- och konstruktionsavdelningen, ger en bredd som gör oss till marknadens val för plåtbearbetning. Nu närmar vi oss 200 miljoner i omsättning, säger vd Daniel Petersson och förklarar:

– Vi driver ett nära förbättringsarbete tillsammans med våra kunder och det är en framgångsfaktor. Gårö Plåtprodukter har en affärsidé som handlar om att vara kundens bästa partner hela vägen från idé till färdig produkt.

 

"Vi är marknadens val för plåtbearbetning!" Daniel Petersson, vd Gårö Plåtprodukter.

 

Produktutveckling och förbättringsarbete

 

– Det är så enkelt egentligen. Vi har otroligt duktiga medarbetare. Vi har aldrig varit rädda för att investera och satsa på nya maskiner och nya tekniker. Och vi jobbar otroligt nära våra kunder med produktutveckling och förbättringsarbete. Det är vår nyckel till framgång, säger Daniel.

 

Kraftfulla maskininvesteringar

 

Bara de senaste åren har man investerat 30 miljoner i maskinparken, bland annat en Salvagnini L5-30 fiberlaser med höglager samt en PrimaPower SG 1530, även denna utrustad med höglager. Och när man för några år sedan såg över bockavdelningen från grunden valde man att re-investera för att sköta programmering och hantering på ett mer effektivt sätt.

– Vi investerar i den maskin vi behöver, förklarar Daniel.

 

Fiberlasern med höglager från Salvagnini hör till de senaste maskininvesteringarna.

 

Ökad försäljning av Gårö Badrum

 

Gårö Plåtprodukter är en legoleverantör, men det är också en styrka att ha en egen produkt som utvecklar företaget, menar Anders Gustavsson, säljare Gårö Badrum.

– Vi följer planen och ökar successivt i försäljningsvolym. Just nu är vi särskilt glada över att äntligen få komma ut och träffa våra kunder igen, och vi hoppas särskilt nå ut till fastighetsbolagen där vi möts av många idéer och tankar kring vad vi kan utveckla framåt av nya produkter, säger Anders.

 

Från stansad och laserskuren plåt till färdigmonterad produkt – Gårö är legoleverantören som specialiserat sig på helhetslösningar.

 

Växer med engagerad personal

 

Man skulle också, som säljare Fredrik Sylvan, kunna beskriva Gårö Plåtprodukter som ett hållbart företag med långsiktigt ägarskap och engagerad personal.

– Vi växer organiskt och det tycker jag är en styrka, säger Fredrik.

Och så hoppas man växa med ännu fler engagerade medarbetare.

– Vi söker operatörer inom alla avdelningar. Redan i eftermiddag får vi in en ny men vi kommer att behöva minst ett par, tre till under hösten, berättar Fredrik.

 

 

FAKTA
Gårö Plåtprodukter – ett ledande familjeföretag inom legobearbetning av tunnplåt, stansning, laserskärning, bockning, pressning svetsning samt montering och ytbehandling.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Gårö Plåtprodukter AB

Telefon: 0370332350
Mail: info@gppab.se

Besöksadress:
Västerg. 19
33530
GNOSJÖ

Postadress:
Box 134
33523
Gnosjö

Webbadress:
www.gppab.se