Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Söndag 4 december Grattis Barbara, Barbro
Valuta
EUR 10.88 0.03 0.025
GBP 12.68 0.05 0.047
USD 10.32 0.01 0.008
BÖRSEN 17:30
0.25%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Plåtfabriken där ingenting är omöjligt

Gårö Plåtprodukter i Gnosjö ser bara möjligheter. Marknad, plåttekniker och beredning jobbar i ett tajt team för att ge kunden den bästa lösningen.

 

– Grundinställningen är alltid att det här måste vi kunna lösa, och det tycker jag är väldigt värdefullt. Vi har en enorm erfarenhet i det här gänget där man alltid ser möjligheterna, säger Fredrik Sylvan.

 

”Ingenting är omöjligt hos Gårö!” Fr v: Fredrik Sylvan, Tomas Wennblom och Daniel Petersson.

 

Människorna bakom tekniken

 

Som en ledande leverantör inom legobearbetning av tunnplåt har Gårö utmärkt sig med sin toppmoderna maskinpark, men minst lika viktiga är människorna bakom maskinerna och tekniken. Här kan Gårö visa på ett starkt team som samarbetar hela vägen, från offertförfrågan via marknadsavdelningen, vidare till tekniker och konstruktörer som sedan tar lösningen vidare till beredningen.

– När vi på marknad får in en förfrågan säkerställer vi allt med teknik och beredning för att inte missa något. Detta för att vi ska kunna stå för en offert till hundra procent, förklarar Fredrik.

 

Marknad och teknik formar nya lösningar tillsammans. Fr v: Trygve Gustafsson, Samuel Elmersson, Daniel Kristoffersson, Fredrik Sylvan.

 

Rätt val av maskin och material

 

– Vi har en väldigt hög kapacitet inom teknik och beredning vilket är en stor tillgång för våra kunder samtidigt som det skapar en stor trygghet i produktionen.

Även när kunder kommer med ritningar så tar Gårö alltid fram egna produktionsritningar, anpassade efter produkt och maskinpark.

– Det ger en helt annan dialog med våra kunder. Dels kan vi hitta alla möjligheter till bättre produktion med rätt val av maskin och plåt, dels kan vi utnyttja materialet maximalt, något som är extra värdefullt i dessa tider, konstaterar Fredrik.

 

Beredningen skapar möjligheter för kundens produkt. Sittande: Reima Puurunen. Fr v: Gabriel Pettersson, Alexandra Lang, Jerry Stånggren.

 

Den smartaste lösningen vinner

 

Alla nya detaljer simuleras i bockningsstadiet innan beredning och vidare hantering på stansavdelningen där man väljer optimalt plåtformat. Den bästa, smartaste och mest kostnadseffektiva lösningen är målet. Vinnare – ja det blir såklart både kunden och Gårö, säger vd Daniel Petersson.

– Vår affärsidé handlar om att vara kundens bästa partner hela vägen från idé till färdig produkt.

Och tillväxten som ses hos Gårö är ett kvitto på att man lyckats. Maskinparken förnyas ständigt och här planeras även för tillbygge.

– Vi har stora förväntningar på 2022, säger Daniel.

 

Amada HRB ATG 1003, den senaste investeringen i en maskinpark som ständigt förnyas. ”Vi har också en Prima Power SG6 på väg in”, berättar Daniel Petersson.

 

 

 

FAKTA
Gårö Plåtprodukter – ett ledande familjeföretag inom legobearbetning av tunnplåt, stansning, laserskärning, bockning, pressning svetsning samt montering och ytbehandling.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Gårö Plåtprodukter AB

Telefon: 0370332350
Mail: info@gppab.se

Besöksadress:
Västerg. 19
33530
GNOSJÖ

Postadress:
Box 134
33523
Gnosjö

Webbadress:
www.gppab.se