Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 08
Onsdag 20 februari
Grattis Vivianne
Valuta
EUR 10.56 0.1
GBP 12.16 0.21
USD 9.3 0.06
BÖRSEN 18:41
0.18%

Elmontör

Vill du jobba som elmontör på ett företag där det är viktigt med säkerhetstänk och hållbarhet både för miljön och personal? En arbetsplats med bra gemenskap där vi satsar på trivsel och utveckling av personalen. Gislaved Energi AB har stor efterfrågan av sina tjänster och söker nu medarbetare till elavdelningen där du kommer att arbeta med belysning.

 

I din tjänst kommer du att ansvara för all vår gatubelysning samt tjänster inom belysningsområdet. Du kommer också hjälpa till som elmontör vid bolagets distributionsnät. Tjänsten kommer inkludera arbete från planering till genomförande i de olika verksamhetsområdena i nära samarbete med våra kunder. Du kommer ingå i vårt beredskapsteam.

 

 

Läs mer och ansök här: Elmontör med inriktning belysning

 

 

 

Gislaved Energi Koncern AB består av dotterbolagen Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Verksamheten i dotterbolaget Gislaved Energi Elnät AB omfattar distribution av el inom delar av Gislaveds kommun. I dotterbolaget Gislaved Energi AB bedrivs produktion och handel med el och värme, energitjänster samt gatubelysning i hela Gislaveds kommun. Gislaved Energi Koncern AB har totalt 21 anställda och omsätter 130 miljoner kronor. KONTAKTUPPGIFTER

Gislaved Energi AB

Telefon: 0371-589100
Mail: info@gislavedenergi.se

Besöksadress:
Mårtensg. 27
33230
Gislaved

Postadress:
Box 181
33224
Gislaved

Webbadress:
www.gislavedenergi.se