Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 46
Onsdag 14 november
Grattis Emil, Emilia
Valuta
EUR 10.28 0.06
GBP 11.82 0.07
USD 9.09 0.02
BÖRSEN 16:55
-0.71%

 

Försäljningsansvarig

Är du vår nästa profil? Är du en stjärna på att skapa goda relationer och affärer? Vill du arbeta i ett internationellt företag med ett starkt varumärke?

 

Då är det dig vi söker till tjänsten som FÖRSÄLJNINGSANSVARIG för vårt produktområde Profiles

 

I rollen som Försäljningsansvarig för produktområdet Profiles kommer du att ansvara för marknadsföring och försäljning som skapar långsiktig lönsam tillväxt. Vi söker dig med erfarenhet av försäljning mot tillverkande industri, gärna försäljning av polymera produkter. Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning men vi värderar personlig lämplighet och förvärvad yrkeserfarenhet lika högt.

 

Vårt produktområde Profiles är specialister på utveckling och tillverkning av extruderade profiler av gummi och silikon. Produkterna är i hög grad specialanpassade för olika OEM-applikationer, som finns inom fordons-, bygg- och den generella tillverkningsindustrin. Våra kunder finns främst i Norden men även i Europa.

 

 

Läs mer och ansök här: Försäljningsansvarig till Gislaved Gummi

 

 

 

Gislaved Gummi AB är en global polymerspecialist som erbjuder innovativa lösningar och avancerade produkter inom gummiblandningar, packningar för plattvärmeväxlare och extruderade profiler. Företaget har cirka 165 anställda och omsätter drygt 500 MSEK.
Gislaved Gummi AB ingår i börsnoterade HEXPOL som är en världsledande polymerkoncern med cirka 4 400 anställda i elva länder.KONTAKTUPPGIFTER

Gislaved Gummi AB

(Gislaved Gummi AB)

Telefon: 0371-84800
Mail: info@gislavedgummi.com

Besöksadress:
Åbjörnsg. 9
33236
GISLAVED

Postadress:
Box 522
33228
Gislaved

Webbadress:
www.gislavedgummi.com