Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 33
Tisdag 11 augusti
Grattis Susanna
Valuta
EUR 10.28 0.01
GBP 11.42 0.00
USD 8.71 -0.01
BÖRSEN 12:20
1.55%

Grahnab växer med egna produkter

Trendiga utemöbler för offentlig miljö, underhållsfria staket och snygga, stapelbara stolar. Grahnab AB vet hur ett gediget hantverk ska se ut.
Visst är de också legoleverantörer inom tråd, rör och plåt, men just nu sker en spännande utveckling inom egna produkter hos Gnosjöbaserade Grahnab, familjeföretaget som drivs av Tomas och Anna Grahn.
 

Trendig och praktisk utemöbel

Det som började med förfrågan från kund på utemöbler för restaurangmiljö har utvecklats till en helt egen produkt. Och det är trendigt och snyggt så det förslår. Raka linjer i stramt galvaniserat stål som möter den mjuka ytan av accoya, ett behandlat trä med helt unika egenskaper lämpade för krävande utomhusmiljöer.
- Tanken är att vi ska utveckla den här möbeln och sätta ihop den till en hel miljö som passar bra till exempel för en uteservering eller för företagets uteplats, säger Tomas Grahn. 
 
Utemöblerna för offentlig miljö är tillverkade i galvaniserat stål och tåligt accoya-trä.
 

Underhållsfritt staketsystem

Produktionen av Grahnabs egna staketsystem är också på uppgång under devisen "gammal kärlek rostar aldrig". Varmgalvaniserat stål garanterar en lång och underhållsfri livslängd.
- Vi har haft det här som standardsystem under lång tid och nu börjat marknadsföra staketet mot privatmarknaden, i samarbete med några bygghandlare där vi gör tester under våren, säger Tomas.
Staketsystemet bygger på moduler av räcken, staket, grindar och insynsskydd. Det kan även integreras med cykelställ.
 
Rena önskedrömmen - ett underhållsfritt staket.
 
 

Taktar upp med stapelbar stol

Grahnabs senaste maskininvestering, en trådbockningsmaskin för lite större dimensioner och som även kan utföra ändformning, har medfört att man nu också kan takta upp tillverkningen av stapelbara stolen Starke, ett välkänt varumärke som förvärvats och som lämpar sig lika bra i lunchrummet på företaget som i konsertlokalen.
- Vi är duktiga på trådbockning, plåtbearbetning, rörbockning och svetsning. Eftersom vi själva är produktägare med allt i huset har vi också goda möjligheter att hjälpa våra kunder med helhetslösningar, säger Tomas.
 
 
Nu taktar Grahnab upp tillverkningen av stapelbara stolen Starke.
 
 
Starka på trådbockning, plåtbearbetning, rörbockning och svetsning. Anna och Tomas Grahn hjälper kunderna med helhetslösningar.
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se


KONTAKTUPPGIFTER

GRAHNAB AB

(GRAHNAB AB)

Telefon: 0370332480
Mail: info@grahnab.se

Besöksadress:
Glimmervägen 6
33532
GNOSJÖ

Postadress:
Glimmerv. 6
33532
Gnosjö

Webbadress:
www.grahnab.se