Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Tisdag 30 november Grattis Andreas, Anders
Valuta
EUR 10.23 -0.01 -0.012
GBP 12 -0.08 -0.077
USD 9.02 -0.05 -0.048
BÖRSEN 17:30
-1.26%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Redovisningskonsult

Vi på GRY Revision & redovisning söker just nu en kvalificerad redovisningskonsult till vårt kontor i Värnamo.

 

Är du redovisningskonsult och redo för nya utmaningar?

 

Vi söker dig som har ekonomiutbildning och erfarenhet av självständigt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat på redovisningsbyrå tidigare.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är löpande redovisning, löneadministration, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och konsultationer. Det dagliga arbetet hos oss består av såväl individuellt arbete som i team. Viss tid kan vara ute hos våra kunder eller hos vår samarbetspartner i Gnosjö, MPR Redovisningskonsult.

 

Tillsammans med övriga medarbetare på GRY Revision & redovisning utgör du i din roll ett bollplank i ekonomiska frågor. Du är en serviceinriktad person som trivs i en ansvarstagande roll, har god analytisk förmåga och trivs i en roll med breda kontaktytor. Vi ser att du är positiv och målmedveten och uppskattar utmaningar och har en god samarbetsförmåga. För att klara de dagliga arbetsuppgifterna är teknisk kompetens en fördel, då vi främst arbetar digitalt.

 

Systemvana och kunskaper i t ex Fortnox, Wolters Kluwer och Visma är meriterande.

 

Vi är ett etablerat revisionsföretag som har funnits i Värnamo i många år. Vi ägs av Varbergs Revisionsbyrå AB i Varberg och ingår i det internationella nätverket INPACT som är ett fristående nätverk för små -och medelstora revisionsbyråer över hela världen.

 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till per@revisionsbyran.se

 

Din ansökan vill vi ha senast den 6 december 2021. Löpande urval tillämpas, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.KONTAKTUPPGIFTER

GRY Revision & redovisning AB

Telefon: 0370695590
Mail: info@gryrevision.se

Besöksadress:
Västbov. 56 a
33153
Värnamo

Postadress:
Västbov. 56 a
33153
Värnamo

Webbadress:
www.gryrevision.se