Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 02
Lördag 16 januari
Grattis Hjalmar, Helmer
Valuta
EUR 10.14 -0.01
GBP 11.4 -0.01
USD 8.39 0.00
BÖRSEN 19:30
-1.1%

HangOn vinner pris för bästa internationella tillväxt

Det blev ett guldregn över Hillerstorp vid den nationella finalen av EY Entrepreneur OF The Year 2019. Bland totalt 700 nominerade företag fick HangOn ta emot utmärkelsen ”Bästa internationella tillväxt”.

– Det är ett fantastiskt pris som vi är väldigt stolta över. EY är väldigt professionella och tar bedömningen på största allvar. De tittar inte bara på siffror vilket gör utmärkelsen ännu roligare att ta emot, säger Petter Törefors.

 

Juryns motivering lyder: ”Med en innovationskraft som spänner från produktutveckling till tekniskt kunnande vill familjen Törefors förändra en hel bransch. Ständiga förbättringar och smarta lösningar löper som en röd tråd genom verksamheten. Familjen Törefors personifierar den småländska entreprenörsandan och bildar ett framgångsrikt team där helheten är starkare än delarna.”

– Även om utmärkelsen riktar sig till oss som entreprenörer så försöker vi att dela detta så mycket som möjligt i organisationen. I höst bjuder vi in alla säljbolagen till Sverige för att fira vinsten, säger Petter.

 

Läs mer: http://www.hangon.se/sv/eoy-vinnare-2020-basta-internationella-tillvaxtKONTAKTUPPGIFTER

HangOn AB

(HangOn AB)

Telefon: 0370373373
Mail: info@hangon.se

Besöksadress:
Industrivägen 7
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Industriv. 7
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.hangon.se