Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 22 Söndag 4 juni Grattis Solbritt, Solveig
Valuta
EUR 11.57 -0.07 -0.074
GBP 13.45 0.00 0
USD 10.8 -0.01 -0.012
BÖRSEN 17:30
2.21%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Kundanpassad träpall säkrar godset

Svensk industri går på högvarv och behovet av säkra transporter är viktigare än någonsin. Ji-Ma servar hela landet med träemballage för alla ändamål.

 

– Det märks att vi är mitt i en högkonjunktur, vi har fått in många nya kunder och även riktigt stora kunder efter förra årets Elmia Subcontractor, berättar Olle Malmström, Ji-Ma Produkter AB i Smålandsstenar.

 

Ji-Ma strävar efter att överträffa kundens förväntningar i varje affär. Conrad Wilhelmsson (tv) och Olle Malmström (th).

 

Möter marknadens behov av pall


För de stora kunderna handlar det om stora volymer, men som palleverantör i Gnosjöregionen har Ji-Ma också en självklar service till närområdet med mindre sändningar. Varje dag tillverkas ca 3 000 pallar och lagerhållningen med ca 30 000 pall under tak garanterar snabba och säkra leveranser till kunderna.
– Jag tror att våra kunder känner tryggheten i att göra affärer med oss. Man vet att vi klarar volymen. Vi gör allt för att möta marknadens behov av pall. Och vi är numera ganska kända ute på marknaden, konstaterar Olle Malmström.

 

Med 30 000 pall i lager garanteras kunden säkra och snabba leveranser.

 

Kvalitén uppnår högsta krav


Ji-Ma har såväl standardpall, EUR-pallar, pallkragar och lock i sitt sortiment, men efterfrågan på kundanpassad pall ökar. Specialemballage är ett viktigt område liksom kvalitét.
– Det är viktigt att våra kunder känner sig trygga i samarbetet med oss och att kvalitén uppnår högsta krav. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISPM-15 vilket innebär att våra pallar är värmebehandlade och därför HT-märkta, berättar Conrad Wilhelmsson, nyanställd på Ji-Ma.

 

Högsta kvalitet är en självklarhet för Ji-Ma. Alla pallar är HT-märkta vilket garanterar värmebehandling och ISPM-certifiering.

 

Värdegrunden visar vägen


Kvalitet handlar också om vilka värderingar som genomsyrar verksamheten. Fyra ledord ligger till grund för Ji-Ma´s värdegrund: Engagemang, kundanpassning, kompetens och trygghet.
– Vi strävar efter att vara branschens mest trygga, pålitliga och flexibla leverantör, säger Olle Malmström.
Inom produktionen tittar man nu på olika sätt att utveckla tillverkningen ännu mer.
– Vi har redan fått in en ny maskin och vi tittar på tillväxtmöjligheter framöver både på maskin- och lokalsidan, säger Olle Malmström.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto Gabriella Mellergårdh och Conrad WilhelmssonKONTAKTUPPGIFTER

Ji-Ma Produkter AB

Telefon: 037133360
Mail: olle@ji-ma.se

Besöksadress:
Skruvgatan 11
33333
SMÅLANDSSTENAR

Postadress:
Skruvg. 11
33333
Smålandsstenar

Webbadress:
www.ji-ma.se