Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 32
Torsdag 6 augusti
Grattis Alfons, Inez
Valuta
EUR 10.3 0.01
GBP 11.43 0.05
USD 8.68 0.03
BÖRSEN 09:25
0.00%

Rätt pall till rätt gods – i rätt tid

Det finns inga genvägar till säkra godstransporter. I mer än 25 år har Ji-Ma levererat träemballage till kunder med höga krav på kvalitet.

 

Oavsett om det gäller frakt eller lagerhållning är kvalitetskraven på pall och övrigt träemballage höga. Hos familjeföretaget Ji-Ma i Smålandsstenar tillverkas 3000 pallar varje dag av svensk gran och fura. Standardpall, Eur-pallar, pallkragar, lock och kundanpassade lösningar - här är målsättningen tydlig: att vara kundernas mest trygga, pålitliga och flexibla leverantör.
 
Svensk gran och fura kommer in i långlängder och kapas i olika dimensioner för tillverkning av både standardpall och kundanpassade lösningar.
 

Målmedvetet miljöarbete

- Vår strävan är att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi är engagerade, vi står för våra åtaganden och håller vad vi lovar med målmedvetet och långsiktigt arbete, säger Olle Malmström, Ji-Ma.
Långsiktigheten märks också i Ji-Ma´s målmedvetna miljöfokus. Allt träemballage tillverkas av råmaterial från svenska virkesleverantörer för att hushålla med resurser. Allt emballagematerial sorteras, pressas och återvinns. Sågspån, flis och trasiga material mals ner och säljs till värmeverk.
 

Vidareutvecklade tillverkningsprocesser

Spårbarhet och kvalitet i produktionen, optimerat maskin- och materialutnyttjande och lägsta möjliga resursförbrukning är viktiga värden. Ji-Ma är certifierade enligt ISO 9001:2008 och miljöcertifiering pågår. 
- Vi strävar efter att minska och om möjligt eliminera förorening av miljön genom att vidareutveckla och underhålla våra tillverkningsprocesser, säger Olle Malmström.
 
I automationscellen fogas underdel och topp - medarna och däcket - samman. 
 

Säkra och snabba leveranser

Andra självklara ledord för Ji-Ma är säkra och snabba leveranser.
- Och du är alltid välkommen att ringa oss. Vi lovar dig personlig service och ett stort engagemang, säger Olle.
 
Varje dag produceras 3000 pallar för att säkra kundernas godstransporter.
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se


KONTAKTUPPGIFTER

Ji-Ma Produkter AB

Telefon: 037133360
Mail: olle@ji-ma.se

Besöksadress:
Skruvgatan 11
33333
SMÅLANDSSTENAR

Postadress:
Skruvg. 11
33333
Smålandsstenar

Webbadress:
www.ji-ma.se