Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 13 Tisdag 28 mars Grattis Malkolm, Morgan
Valuta
EUR 11.21 -0.01 -0.01
GBP 12.75 0.00 0
USD 10.38 -0.05 -0.048
BÖRSEN 17:30
1.24%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

De ger mer kraft till företagen

Elektrifieringen har tagit fart på allvar. När allt fler industrier utökar sitt energibehov står Kraftringen redo med rätt lösning – i rätt tid.

 

– Utökad kapacitet kräver mer energi, allt ifrån fler elstationer till kabelsättning och installation av laddstolpar. Vårt uppdrag är att se till att företagen får det de behöver, säger Sara Starck, serviceledare för Kraftringen Anderstorp.

 

Som serviceledare på Kraftringen i Anderstorp ser Sara Starck till att rätt folk finns på rätt plats i rätt tid för att möta kundernas behov.

 

Möter alla slags behov inom el och energi


Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Genom att använda naturresurser så effektivt som möjligt med fokus på lokala energilösningar skapar man stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen.
– Många av våra produkter och tjänster är viktiga samhällsnyttor, exempelvis el, värme bredband, sol, ladd och belysning. I den rollen har Kraftringen ett ansvar för trygga leveranser här och nu – och för framtidsanpassade lösningar genom innovation och utveckling, säger Sara.

 

Kraftringen bistår med både stora och små åtaganden, allt ifrån kabelskåpsbyte till stora entreprenader inom elkraft.

 

 

Viktig aktör i samhällsutvecklingen


Verksamheten genomsyras av en hållbarhetsambition som tydliggörs i visionen ”Energi för framtida generationer”.
– Med vår vision tar vi ansvar inte bara för det vi gör här och nu utan också för det vi lämnar efter oss till kommande generationer. Vi ser oss som en viktig aktör även i morgondagens samhälle och vill gå ifrån att vara en leverantör av infrastruktur till att vara en viktig aktör i samhällsutvecklingen, säger Sara.

 

Kraftringen tar ansvar för framtidens energi och ett hållbart energisystem med framtida generationer i fokus. Koncernen med huvudkontor i Lund har 550 anställda varav ett 25-tal utgår från kontoret i Anderstorp.

 

Hjälper företag att utöka sin kapacitet


Ett 25-tal anställda utgår från Kraftringens kontor i Anderstorp där man servar kunderna med alla slags behov inom el och energi.
– Trenden vi ser är att fler och fler företag behöver ökad kapacitet. Fordonsflotta och maskinpark elektrifieras och där ser vi till att elkraften finns på rätt plats i rätt tid, säger Sara.

I relation till just industrin vill Kraftringen vara en ”hållbar energipartner” med erbjudanden och lösningar inom alla slags energitjänster inom hela spannet för ställverk.

 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se och Kraftringen.KONTAKTUPPGIFTER

Kraftringen Service AB

Telefon: 010-1227000
Mail: sara.starck@kraftringen.se

Besöksadress:
Tråddragarleden 3
33432
Anderstorp

Postadress:
BOX 25
22100
Lund

Webbadress:
www.kraftringen.se