Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 13 Tisdag 28 mars Grattis Malkolm, Morgan
Valuta
EUR 11.21 -0.01 -0.012
GBP 12.75 0.00 -0.002
USD 10.37 -0.05 -0.053
BÖRSEN 17:30
1.24%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Kraftringen laddar för framtiden

De hjälper kommuner att bygga laddinfrastruktur och byta ut gatuljus-armaturer till energieffektiv LED. Kraftringen utvecklar framtidens energi.

 

Energibolaget Kraftringen har lagt ribban högt. Här vill man gå i täten när det gäller utveckling av framtidens energi, genom att använda naturresurser så effektivt som möjligt – och skapa lokala energilösningar med stora miljövinster.

– Det är vårt bidrag för att skapa hållbar tillväxt i regionen, säger Sara Starck, serviceledare för Kraftringen Anderstorp.

 

Bygger laddplatser och lyser upp Smålandsstenar

 

Nyligen vann man en upphandling mot Tranemo kommun som ska ställa om till elbilsladdning.

– Vi bygger 15 laddplatser runt om i kommunen och kommer fortsatt att sköta drift och service, berättar Anders Norlin, regionchef.

Kraftringen har också fått uppdraget att hjälpa Gislaved Energi med att byta ut samtliga 1150 gatubelysningsarmaturer i Smålandsstenar till LED-belysning.

 

Nu lyser vi upp Gnosjöregionen! Sara Starck, serviceledare Kraftringen Anderstorp, visar de nya LED-armaturerna för gatubelysning som ska monteras i Smålandsstenar.

 

Rekryterar för en ljus framtid

 

Den tillväxt som Kraftringen i Anderstorp ser just nu gör att man också söker ytterligare personal, bland annat en projektledare och en beredare.

– Vi jobbar i en bransch där det händer jättemycket just nu. Vi har en spännande resa framåt med utvecklingen inom bland annat fordonsladdning och solenergi. Vi går en ljus framtid till mötes och behöver bli fler i vårt team, säger Anders Norlin.

 

Kraftringen laddar för framtiden och hjälper Tranemo kommun med omställning till fordonsladdning, berättar Anders Norlin, ny regionchef för Kraftringen Anderstorp och Växjö.

 

Ser till att möta företagens behov

 

En viktig del uppdraget för Kraftringen Anderstorp är att se till att företagen i Gnosjöregionen får det de behöver vad gäller allt ifrån elstationer till kabelsättning och installation av laddstolpar. Allt fler företag behöver ökad kapacitet i takt med att fordonsflotta och maskinpark elektrifieras.

På projektsidan kommer man att gräva ner ca 1 km kabel per dag innan årets slut.

– Så vi håller ett ganska högt tempo. Och vi jobbar vidare med våra avtal mot E-on, både på projekt- och servicesidan, säger Sara Starck.

 

Varde ljus! Energibolaget Kraftringen med huvudkontor i Lund erbjuder lösningar inom alla slags energitjänster.

 

 

FAKTA KRAFTRINGEN

Få mer kraft i företaget! Kraftringen tar ansvar för framtidens energi och ett hållbart energisystem. Fiber, elhandel och solceller för företag.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & KraftringenKONTAKTUPPGIFTER

Kraftringen Service AB

Telefon: 010-1227000
Mail: sara.starck@kraftringen.se

Besöksadress:
Tråddragarleden 3
33432
Anderstorp

Postadress:
BOX 25
22100
Lund

Webbadress:
www.kraftringen.se