Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03 Onsdag 19 januari Grattis Henrik
Valuta
EUR 10.33 -0.02 -0.021
GBP 12.4 -0.02 -0.022
USD 9.1 -0.04 -0.035
BÖRSEN 17:30
-0.02%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Snickeriet som gör det omöjliga möjligt

Butiksinredningens minsta och kanske hemligaste aktör servar enstaka butiker, varumärken och hela butikskedjor med smarta lösningar – just in time.

 

Någon skylt finns inte på fasaden och det där med marknadsföring är något som Kroon´s Snickeri i Bredaryd aldrig har ägnat sig åt. Förmodligen har de inte haft tid.

– I morgon bitti åker jag tidigt så jag kan vara i Nordstan i Göteborg med några bord innan de öppnar.
Nästa vecka blir det Norrköping för att byta kassa, sedan Stockholm och Uppsala, berättar Anders Kroon.

 

Anders Kroon äger och driver det lilla snickeriet med de stora uppdragen.

 

Servar rikstäckande butikskedjor

 

De startade verksamheten 1988 med en lust att snickra och skapa. Idag levererar Kroon´s Snickeri produktställ, diskar, shop-in-shop-lösningar och kompletta butiksinredningar till allt ifrån Önskabutiker som behöver ett skåp till sina Globalknivar, till Akademibokhandeln med sina 110 butiker som ständigt är i behov av inredningslösningar.

Bland annat ska nya butiker öppnas under hösten i Göteborg och Luleå och ett helt nytt koncept för pop-up-butiker ska tas fram. Dessutom levererar Kroon´s Snickeri specialinredning på uppdrag till privatkunder liksom legouppdrag i trä- och skivmaterial till företag i Gnosjöregionen.

 

Akademibokhandeln med sina 110 butiker är en av de största kunderna.

 

Stort nätverk av underleverantörer

 

Inredning ska tillverkas och monteras – men personalgruppen på snickeriet i Bredaryd består av Anders själv tillsammans med hustrun Lisa, dottern Cecilia och nyanställda Elin Birgersson. Hur är det möjligt? Anders skrattar.

– Ja det är nog lite galet, men vi gör inte allt jobbet själva. Vi har ett stort nätverk av snickarkontakter runt om i landet för montage, förklarar Anders.

Och när kunderna önskar inredning som innefattar plåt och metall vänder sig Anders till sitt nätverk av underleverantörer i Gnosjöregionen.

– Jag ser alla som kollegor, inte som konkurrenter. Samarbete är nyckeln.

 

Cecilia Kroon bemannar skivsågen med stor kapacitet och geringsmöjlighet.

 

”Vi löser kundens problem”

 

En avgörande framgångsfaktor är också Anders enkla inställning att problem är till för att lösas. Har butiken ett behov, så ska lösningen komma snabbt.

– Att skapa och uppfinna och att lösa problem – det är det som driver oss. Vi löser kundens problem. Och nöjda kunder är trogna kunder.

 

Elin Birgersson är nyanställd hos Kroon´s Snickeri.

 

 

FAKTA
Kroon's Snickeri – Vi levererar butiksinredning, kassadiskar, exponeringsställ och montage till butikskedjor och enskild butik. Även specialinredning samt lego.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se och Kroon´s SnickeriKONTAKTUPPGIFTER

Kroon's Snickeri AB

Telefon: 037080200
Mail: info@kroonssnickeri.se

Besöksadress:
Smedgatan 10
33371
BREDARYD

Postadress:
Smedg. 10
33371
Bredaryd

Webbadress:
kroonssnickeri.se