Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Måndag 18 januari
Grattis Hilda, Hildur
Valuta
EUR 10.15 0.02
GBP 11.4 0.01
USD 8.41 0.02
BÖRSEN 19:30
-1.1%

Innovativ belysning för alla behov

De möter behovet av bra belysning inom industri, kontor och butik. Nu finns också LJ Produkters lösningar tillgängliga för hemmamiljön.

 


– Vi har breddat vårt sortiment och etablerat oss mer och mer på vår hemmamarknad. Via din lokala elektriker kan du nu också få tillgång till våra produkter, säger Erik Johansson, försäljningsansvarig.

 

Både standardprodukter och specialanpassat

 

Sortimentet hos familjeföretaget LJ Produkter har från första början handlat om både funktions- och dekorationsbelysning. Med butiker och varuhus som viktiga kunder har man bland annat utvecklat smarta lösningar för produktexponering och allmänbelysning. På sortimentet finns såväl standardprodukter som kundanpassade speciallösningar.

– Egentligen är det ju bara fantasin som sätter gränser för vad man kan skapa med ljus, konstaterar Erik.

 

 

One stop shop – LJ Produkter bistår kunden med belysningslösningar för såväl kontor och produktion som butiksinredning.

 

Belysningslösningarna skapas i Gnosjö

 

Utvecklingen inom all slags belysning är mycket snabb och teknikintensiv. Digitaliseringen har skapat helt nya möjligheter för hållbara belysningslösningar och här ligger LJ Produkter i framkant. Här handlar det om effekt och styrning, uppkopplat med bluetooth och wifi, i smarta och energieffektiva LED-armaturer.

 

Hittills har större delen av själva tillverkningen skett i egen IWAY-certifierad fabrik i Kina, men målet är att flytta tillverkningen till Europa och på sikt till Sverige. För det är här de innovativa lösningarna skapas, i sann Gnosjöanda.

– Här på vår produktionsenhet i Gnosjö tillverkar vi prototyper och prover och även mindre serier, berättar Erik.

 

Madelene Berg och Erik Johansson (på bilden) driver familjeföretaget LJ Produkter tillsammans med Lars Johansson, grundare och delägare.

 

Stor efterfrågan på industriarmaturer

 

De senaste åren har LJ Produkter satsat medvetet för att nå ut till nya marknader och det är en satsning som gett resultat. Många industrier i regionen har pågående byggprojekt där LJ Produkter bistår med lösningar. Ett exempel är Orthex, där LJ Produkter fått förtroendet att skapa belysningslösningar för såväl produktion och kontor som butiksinredning.

– Vi märker att våra industriarmaturer verkligen är heta just nu. Många har fått upp ögonen både för ljuset och besparingen, säger Erik.

 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se och LJ ProdukterKONTAKTUPPGIFTER

Belyso by LJ Produkter

(Belyso by LJ Produkter)

Telefon: 0370-99230
Mail: info@belyso.se

Besöksadress:
Västergatan 16
33530
Gnosjö

Postadress:
västergatan 16
33530
Gnosjö

Webbadress:
www.belyso.se