Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 49
Fredag 4 december
Grattis Barbara, Barbro
Valuta
EUR 10.23 0.06
GBP 11.41 0.07
USD 8.49 0.01
BÖRSEN 16:00
-0.13%

Ljusa idéer för industri och butik

LJ Produkter förser varuhus världen över med smarta belysningslösningar. Nu erbjuder de också industrin sina ljusa idéer - bright ideas.
- Medvetenheten ökar om belysningens betydelse och att det inte bara handlar om att hänga upp en lampa, säger Erik Johansson.
Erik är delägare i det nya bolaget Belyso som utifrån LJ Produkters breda sortiment och kunnande riktar in sig särskilt på att möta industrins behov av bra belysning.
Utifrån ljusberäkningar ger man råd för bästa belysning och val av armaturer med smart styrning. Och självklart handlar det om LED.
- Du minskar din energiförbrukning rejält genom att använda LED-belysning, säger Erik.
 
Dags att lysa upp svensk industri! Rätt armaturer med smart styrning och självklart med LED-teknik, som här hos Norrebo Träindustrier.
 

Ljusets roll vid produktexponering

LJ Produkter har lång erfarenhet av belysningens roll, inte minst vid produktexponering. Utifrån huvudkontoret i Gnosjö utvecklar och säljer man funktions- och dekorationsbelysning till butiksinredare både lokalt och globalt. IKEA har varit en av de största kunderna, ända sedan man tillverkade storsäljaren, lampan GOSPEL, som under 1990-talet prydde många svenska hem.
 
Familjeföretaget LJ Produkter firar 40-årsjubileum i år. Från vänster Ida Johansson, Erik Johansson, Madelene Johansson och Lars Johansson.
 

Dummy Window - en säljsuccé

Idag förser LJ Produkter stora butikskedjor både i Sverige och världen över med smart funktions- och dekorationsbelysning. 
- Vår senaste produkt, Dummy Window, har blivit en riktig säljsuccé som ger varuhus möjlighet både att simulera ett fönster och att exponera sina nyheter, säger Madelene Johansson, delägare LJ Produkter.
 
Dummy Window med sin lysande LED-panel upplevs som ett riktigt fönster. Bäst av allt - utsikten väljer du själv!
 

Egen produktion i Asien

Madelene driver verksamheten tillsammans med sin far Lars Johansson som startade LJ Produkter 1978. Med Gnosjöandan och företagandet i generna har de utvecklat verksamheten till att idag även omfatta ett bolag i Hong Kong och delägande i ett kinesiskt produktionsbolag som IWAY-certifierats för att motsvara höga leverantörskrav.
- Egen produktion utan mellanhänder är viktig. Det är också vår lokala förankring. Alla modeller och idéer kommer härifrån Gnosjö där vi tar fram alla ritningar, prover och underlag, säger Madelene.
 
LJ Produkter förser varuhus världen över med LED-panelen Dummy Window, här hos IKEA Helsingborg.
 
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se, foto Gabriella Mellergårdh & LJ Produkter


KONTAKTUPPGIFTER

Belyso by LJ Produkter

(Belyso by LJ Produkter)

Telefon: 0370-99230
Mail: info@belyso.se

Besöksadress:
Västergatan 16
33530
Gnosjö

Postadress:
västergatan 16
33530
Gnosjö

Webbadress:
www.belyso.se