Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03 Måndag 17 januari Grattis Anton, Tony
Valuta
EUR 10.31 0.00 0.004
GBP 12.34 -0.01 -0.007
USD 9.02 0.00 0.001
BÖRSEN 17:30
0.00%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Hantverkare sökes till byggservice

 

 

Vi på Lagans Byggnads har flera projekt som startar och en god orderstock. Därför behöver vi nu förstärka vårt team i Värnamo och Lagan med flera drivna hantverkare till byggservice. Som hantverkare hos oss blir du en del av ett familjeföretag som får framtiden att växa.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Om tjänsten 
Som hantverkare på Lagans Byggnads ges du möjligheten att vara en del utav utmanande och stimulerande projekt. Våra projekt varierar i storlek och är allt från tex fönsterbyte, takbyte, villor till försäkringsskador. I tjänsten ingår bil.

 

Om dig 
Du har yrkesbevis och innehar B-körkort. Du tycker om utmaningar och vill vara en del utav Lagans Byggnads där vi levererar personlig service. Du har en känsla för att leverera arbete med hög kvalitet, håller ordning och reda och tar hand om dina medarbetare. Som person är det viktigt att du är positiv, engagerad och har ett fokus på att genomföra arbetsmomenten i rätt tid.

 

Vi erbjuder 
Lagans Byggnads startade i Lagan år 1964 och är ett familjeägt företag med lokal förankring. Vi utför allt från byggservice till större entreprenader och villor, och jobbar både med företag och privatpersoner.

 

Du blir delaktig i utvecklande och hållbara projekt som vi bygger för framtiden. Därför är det viktigt för oss att du som medarbetare har ett stort driv och rätt kompetens som vi vill ta vara på.

 

Hos oss erbjuder vi ett omväxlande arbete med ett glatt och drivet gäng. Här inspirerar och lyfter vi varandra! Vi blickar alltid framåt med både miljön och människan i fokus. Du har god chans att utvecklas med mycket stöd från engagerade medarbetare.

 

Man ska vara stolt över att jobba på Lagans Byggnads AB.

 

Vid frågor om tjänsten samt ansökan:
Lagan – Christofer Andreasson 070 276 52 09 christofer.andreasson@lagansbyggnads.se
Värnamo – Harry Kinnunen 070 953 36 51 harry.kinnunen@lagansbyggnads.se

 

Urval och rekrytering sker löpande – så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.LEDIGA JOBB

Drivna hantverkare till entreprenad

Vi på Lagans Byggnads har flera projekt som startar och en god orderstock. Därför behöver vi nu förstärka vårt team med flera drivna hantverkare till Värnamo,...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Lagans Byggnads Aktiebolag

Telefon: 037230866
Mail: isabella.henriksson@lagansbyggnads.se

Besöksadress:
Lundbyvägen 21
33153
Värnamo

Postadress:
Västerg. 3
34150
Lagan

Webbadress:
www.lagansbyggnads.se