Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 50
Lördag 15 december
Grattis Gottfrid
Valuta
EUR 10.25 0.00
GBP 11.4 0.01
USD 9.06 -0.02
BÖRSEN 08:35
-0.53%

MB Shop Design AB

HILLERSTORP

MB Shop Design är ett butiksinredningsföretag i Hillerstorp som designar, producerar och monterar helhetslösningar för butiker, shop-in-shop och skyltställ. Från och med Maj 2016 ingår MB Shop Design i ITAB koncernen vilket ger oss tidigare helt nya möjligheter att hjälpa våra kunder. Med de erfarenheter vi besitter och de kunskaper som finns inom koncernen kan vi nu leverera helt kompletta butiker. Vi hjälper er med allt från entrésystem och butiksinredning till kassalinjer och belysning.


Oavsett uppdragets storlek, drivs projektet med slutresultatet i fokus. Färg, form och material är byggstenar i vårt skapande. Materialen vi arbetar med är i första hand metall, trä, glas och plast. Vår designavdelning låter dig se den färdiga butiken med butiksinredning innan den existerar, vilket möjliggör förändringar och anpassningar som ger en bättre och mer säljande butikslösning.

Snabbfakta

Antal anställda

43

Omsättning

125696

Organisationsnr

5565491643

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

stands, inredning, ställ, mb shop, shop, Konfektionsställ, Butiksbelysning, Trådkorgar, Kassadisk, diskar, Hyllsystem, Inredningar, lagersystem, Butiksinredningar, Säljbord, skyltställ, interior design, Ladeneinrichtung, Display, Butiksbelysningar, Entrésystem, Exponering, shop fittings, säljställ, Butiksinredning

Avdelningar

Blandade material
Butiksinredning
Produktställ
Shop in shop
Skyltställ
Butiksbelysning
Butikshyllor