Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 41 Lördag 16 oktober Grattis Finn
Valuta
EUR 9.99 -0.03 -0.026
GBP 11.84 0.03 0.028
USD 8.61 -0.02 -0.025
BÖRSEN 17:30
0.88%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Vi söker Larmtekniker

Om företaget   

 

Elte Larmteknik AB, grundat 1994, är ett renodlat säkerhetsföretag med 7st anställda varav 5st tekniker som enbart arbetar med inbrottslarm, brandlarm, passersystem och CCTV/kamera. Vårt arbetsområde är Västbo/Östbo. Vi servar idag ca 1 500 anläggningar av varierad storlek. Sen 5årtillbaka är vi certifierad anläggarfirma Brandlarm, det enda säkerhetsföretaget med huvudsäte i bygden. Vår bakgrund och erfarenhet borgar för ett långvarigt samarbete, ni har tryggheten att i framtiden kunna vända er till oss – vi har kunskapen och erfarenheten” 

 

 

Arbetsuppgifter 

Som larmtekniker kommer du vara en av våra specialister på kundanpassade säkerhetslösningar. I det dagliga arbetet ingår i huvudsak installation & service av säkerhetssystem (inbrottslarm, Brandlarm, Passersystem och kameraövervakningssystem.) 

 

Vi söker dig: 

Du som söker tjänsten som larmtekniker har minst en el/teknisk utbildning på gymnasienivå. Alternativt har du praktisk eller teknisk erfarenhet som bedöms som motsvarande. 

Har du tidigare erfarenhet av att installera och/eller driftsätta och felsöka säkerhetssystem (brandlarm, inbrottslarm eller passersystem) är detta en merit. Kunskaper och intresse för programmering/IT och nätverksteknik är också meriterande.  

Du har en god teknisk förståelse och är van vid att planera och ta ansvar för eget arbete samt trivs med?service och kundkontakter. Du talar och skriver svenska obehindrat. 

B-körkort är ett krav i denna tjänst. 
 
 

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum?2021-10-20 

Har du några frågor om tjänsten kan du kontakta Tomas Axelsson på Elte Larmteknik på 070-5203068 

Maila din ansökan till info@elte.nu LEDIGA JOBB

Vill du utvecklas till Maskinförare/Ställare hos Isaberg Rapid?

ISABERG RAPID AB är en världsledande fästspecialist med ett av marknadens starkaste erbjudande inom häftning, smältlim, blindnitning och varmluft. Med egen utveckling, tillverkning,...

Vi söker medarbetare till JoDi Etiketter

Vi söker nu en kvalitetsmedveten och teknisk kunnig operatör till vår kund JoDi Etiketter i Nissafors.     Arbetsuppgifter I...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

PULS Bemanning AB

(PULS Bemanning AB)

Telefon: 0371-17630
Mail: info@pulsbemanning.se

Besöksadress:
Maskingatan 8
33432
ANDERSTORP

Postadress:
Box 104
33422
Anderstorp

Webbadress:
www.pulsbemanning.se