Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 42 Lördag 23 oktober Grattis Severin, Sören
Valuta
EUR 9.99 -0.01 -0.014
GBP 11.8 -0.06 -0.063
USD 8.58 -0.03 -0.026
BÖRSEN 17:30
1.12%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Ett värdeerbjudande med extra allt

Qtech Group har tagit Made in Gnosjöregionen till en helt ny nivå – från mekaniska komponenter till kompletta systemlösningar.


I takt med att allt fler företag väljer att renodla i leverantörsleden har Qtech Group med sin affärsidé fortsatt att växa. För här handlar det verkligen om att ge kunden ett värdeerbjudande som innehåller allt ifrån tjänster inom industridesign och mekanisk konstruktion via prototyp och förserie till produktion, montering, packning och lagerhållning – allt sammanhållet med agil projektledning.

 

Montering, kittning och packning är en viktig del av kunderbjudandet hos Qtech Group.

 

”Qtech Group kan leverera”

 

– Under coronapandemin har många drabbats i sina försörjningskedjor och tvingats se över vad man kan förbättra och förenkla. Här har vi i Qtech Group kunnat leverera, säger Sofia Davidsson, projekt- och affärsutvecklare.

Och leverantörerna består till stor del av ett gediget nätverk av underleverantörer i Gnosjöregionen med omnejd som bistår med legotillverkade komponenter inom många olika produktområden.

 

”Vi skapar värde för våra kunder genom att vara en konsoliderad leverantör”, säger Sofia Davidsson, affärsutvecklare Qtech Group.

 

Gör allt så enkelt som möjligt för kunden


– Vi har gått från att leverera enskilda komponenter till att mer och mer erbjuda sammansatta lösningar där vi söker ett långsiktigt partnerskap med våra kunder, säger Sofia.

Bland kunderna återfinns tunga namn som ABB och Saab och gemensamt för många kunder är att man söker efter en konsoliderad leverantör.

– Många bolag kämpar hårt med att bli av med den här svansen av leverantörer. Vår strävan är att göra allt så enkelt som möjligt för kunden, samtidigt som vi tänker utanför boxen, säger Joachim Tapio, marknadsansvarig.

 

Tillväxt med nyanställningar och ny filial


Qtech växer med nyanställningar där Joachim Tapio och Bilal Ahmad hör till de senast tillkomna. Samtidigt växer man också som organisation.

– Vi får allt fler förfrågningar från våra grannländer där man söker samarbeten med oss, vilket är en fjäder i hatten. Nu har vi precis öppnat ett försäljningskontor i Norge för att bearbeta den marknaden så 2021 är ett spännande år. I förlängningen kommer vi att behöva anställa ytterligare personal, konstaterar Sofia Davidsson.

 

Bilal Ahmad (tv) och Joachim Tapio (th) är nyanställda i Qtech Group som ekonomiansvarig respektive marknadsansvarig.

 

 

FAKTA QTECH GROUP AB

Vi erbjuder mekaniska komponenter samt kompletta systemlösningar för dig genom vårt nätverk av underleverantörer i Gnosjöregionen med omnejd.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Qtech Group AB

Telefon: 0370511000
Mail: glenn@qtechgroup.se

Besöksadress:
Grand Prixgatan 4
33433
Anderstorp

Postadress:
Grand prixgatan 4
33433
Anderstorp

Webbadress:
www.qtechgroup.se