Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 23 Söndag 13 juni Grattis Aina, Aino
Valuta
EUR 10.08 0.03 0.032
GBP 11.75 0.05 0.052
USD 8.32 0.07 0.074
BÖRSEN 17:30
0.35%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Så skapas köplust i butiken!

Visst finns det hopp för den fysiska butiken! Ricana Concept AB vet hur man skapar merförsäljning med hjälp av genomtänkt butiksinredning. 
- Det gäller att vara på tårna när man skapar lösningar, allt utifrån kundernas behov, säger Bengt Nyström, vd Ricana Concept AB.
De är en av marknadens främsta leverantörer av butiksinredningar och displayställ. Familjeföretaget Ricana med sitt nätverk av lokala underleverantörer har servat detaljhandeln med smarta lösningar i mer än 25 år. 
 
Ricana vet hur man skapar köplust i butiken. Med ett brett utbud av standardprodukter och kundunika lösningar kan hela butiken inredas.
 

Från idé till färdig butik

Det är en detaljhandel i förändring, och Ricana ligger i framkant på den resan för att hjälpa kunderna att framhäva sina varor på bästa sätt. Att finnas med hela vägen, från första idéskiss till färdigmonterad inredning på plats i butiken är självklart.
- Vi arbetar både med egna och fristående formgivare och designers för att skapa en lösning utifrån kundens specifika behov, säger Bengt.
 

Standardprodukter och kundunika lösningar

Utgångspunkten i de flesta projekt är Ricanas väl utbyggda standardsortiment som man också lagerhåller för att snabbt kunna serva kunder med unika önskemål om färg och material.
- Just val av kulör är ofta en viktig del i kundens specifika krav. I vårt standardsortiment hittar du allt du behöver för att inreda en färdig butik och vi kan tillgodose alla önskemål av färg och materialval, säger Bengt.
 
Grunden till allt är stativet. En standardkomponent som har många olika utformningar och som kan levereras i ett oändligt antal kulörer.
 
 
Ricana håller ett stort antal standardkomponenter ständigt i lager för att snabbt kunna möta kundernas behov. "Flexibel och bra logistik är viktigt" säger vd Bengt Nyström.
 

Bygger för framtiden

Under våren 2018 pågår febril aktivitet på Ringvägen i Hillerstorp där Ricana genomför omfattande renovering och ombyggnation av fastigheten i två plan. I anslutning till semestern räknar man med att nya kontor och personalutrymmen kommer att vara färdiga för inflyttning, i hjärtat av byggnaden med närhet både till lager och produktion.
- Vi kommer också att uppdatera vår utställningshall. Välkommen att titta in hos oss och ta del av vårt sortiment! säger Bengt.
 
Tillverkning sker i lokalerna på Ringvägen i Hillerstorp där svetsroboten från ABB hör till de senaste investeringarna.
 
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se


KONTAKTUPPGIFTER

Ricana Concept AB

Telefon: 0370375050
Mail: info@ricana.se

Besöksadress:
Ringv. 36
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Ringv. 36
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.ricana.se