Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03 Måndag 17 januari Grattis Anton, Tony
Valuta
EUR 10.3 0.06 0.064
GBP 12.35 0.1 0.098
USD 9.02 0.09 0.087
BÖRSEN 17:30
0.00%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Raka rör och iskalla processer

De är duktiga på vvs och är extra specialister på värme och kyla och energismarta lösningar. Rörmokeriet servar hela Gnosjöregionen med VVS-tjänster.

 

 

– Vi är inne på vårt 25:e år nu, så vi har samlat på oss lång erfarenhet med bred kunskap, säger Mattias Svensson som äger och driver Rörmokeriet A&M tillsammans med kollegan Anders Johansson.

Även om Rörmokeriet utgår från Hillerstorp där man också har sin butik så servar man hela regionen med sina tjänster inom VVS genom installation, reparation och service.

Rörmokeriet är specialister på värmepumpar och driver sedan 2011 även IVT Center i Värnamo.

 

Rörmokeriet är kända för sina kunskaper, sin goda service och höga tillgänglighet. Mattias Svensson och Anders Johansson äger och driver företaget.

 

Projekterar själva

 

– Vi är serviceinriktade, jobbar snabbt och effektivt och det gör ju att det också blir kostnadseffektivt, säger Mattias.

En annan nyckelfaktor är projekteringen. Rörmokeriet jobbar hela vägen, från projektering till installation och driftsättning med en stark drivkraft att hitta den optimala lösningen för kunden.

– Det är alltid inspirerande när man projekterar fram en lösning som ska vara enkel, driftsäker, energismart och kostnadseffektiv – och man ser att det blev som man tänkt sig. När vi har hittat en stabil lösning utan att tulla på kvalitén, då är vi nöjda, säger Mattias.

 

"Vi är serviceinriktade, snabba och effektiva", säger Mattias Svensson.

 

Processkyla till industrin


Uppdragen rör allt från byte av kranpackning till stora entreprenader. Bland Rörmokeriets kunder hittar du såväl industrier och fastighetsbolag som byggföretag och privatpersoner.

– Här rullar det på väldigt bra. Vi jobbar med allt inom värme, kyla och energismarta lösningar. Processkyla till industrin är ett viktigt område där vi gärna bygger in effektiva värmepumpar för att ta tillvara på energin säger Mattias.

 

Processkyla och värmeåtervinning är vardag hos Rörmokeriet. Mattias Lägervik, Anders Johansson och Mattias Svensson tittar till anläggningen hos kunden Axelent.

 

Reparation och service – bara ring!


Installation av tryckluft, värmepumpar och VVS-installationer är andra efterfrågade områden hos industrin, liksom behovet av service och reparation. Hjulen ska alltid snurra.

– Att saker går sönder på kvällar och helger är nästan en naturlag, men hos oss gäller inga kontorstider. Bara ring! säger Mattias.

 

Med kontor och lager i Hillerstorp och Värnamo servar Rörmokeriet hela Gnosjöregionen. Fr v Mattias Svensson, Niclas Blomgren Sara Davidsson Anders Johansson.

 

 

FAKTA RÖRMOKERIET A&M

Vi förser Gnosjöregionen med professionella VVS-tjänster genom installation, reparation och service. Butik med utställning i Hillerstorp.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Fotograf MagdalenaKONTAKTUPPGIFTER

Rörmokeriet A&M AB

(Rörmokeriet A&M AB)

Telefon: 0370-26165
Mail: info@rormokeriet.se

Besöksadress:
Fabriksgatan 7
33573
Hillerstorp

Postadress:
Fabriksg. 7
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.rormokeriet.se