Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 04 Söndag 29 januari Grattis Diana
Valuta
EUR 11.21 0.02 0.018
GBP 12.79 0.00 0
USD 10.31 0.04 0.039
BÖRSEN 17:30
0.44%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Tranås Rostfria AB gör den största satsningen i företagets historia och investerar i Salvagnini Panelbock P4lean 2120.

Tranås Rostfria AB är en svenskägd ISO- och miljöcertifierad legotillverkare inom stål- och plåtbearbetning: Man levererar bland annat till offentlig miljö, nyckelskåpshantering, solcellsparker, ventilation, kontorsinredning, värmepumpar och nedkastluckor klassade EI60.

Nu tar man steget in i panelbockningstekniken och valet föll på marknadsledande Salvagnini som utvecklade den 1:a panelbocken 1977.

Med nya investeringen av en Salvagnini P4Lean flerdubblas bockningskapaciten vilken motsvarar 4-5 kantpressar. Då anläggning är helautomatisk med inmatningsenheten MCU och efterföljande staplingsrobot SAR gör att hela anläggningen kan producera obemannat. P4Lean 2120 är fullt utrustad med den senaste tekniken som CLA-SIM, helautomatiska flikverktyg som används för komplicerade bockning med brutna bocklinjer, "CUT"-option, etc.

Inga ställtider förekommer i anläggningen, MCU är helautomatiskt styrd med både sugkoppar kombinerat med magneter. P4Lean ställer om sig i maskerad tid samt patenterade CLA-SIM gör att inga stopp behövs för att rigga om verktyg. Efterföljande staplingsrobot SAR är utrustad med ett helintegrerat system som automatisk ställer in sig för varje detalj.

NYHETER

Jutex investerar i ytterligare en panelbock från Salvagnini

Jutex jobbar inom metallindustrin och tillverkar skyltställ, butiksinredningar med mera – tråd och metall. Verksamheten är belägen utanför Hillerstorp och företaget...

Unimet AB investerar i fiberlaser från Salvagnini

Unimet är ett svenskt industriföretag beläget i södra Dalarna. Grunden till företaget skapades redan i slutet av 60-talet och har därefter verkat i olika konstellationer....

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Salvagnini Scandinavia Aktiebolag

Telefon: 037020730
Mail: info@salvagnini.se

Besöksadress:
Bredastensvägen 14
33144
VÄRNAMO

Postadress:
Bredastensv. 14
33144
Värnamo

Webbadress:
www.salvagnini.se