Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Torsdag 1 december Grattis Oskar, Ossian
Valuta
EUR 10.92 -0.01 -0.005
GBP 12.66 0.01 0.006
USD 10.46 -0.03 -0.034
BÖRSEN 17:30
0.43%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Unimet AB investerar i fiberlaser från Salvagnini

Unimet är ett svenskt industriföretag beläget i södra Dalarna. Grunden till företaget skapades redan i slutet av 60-talet och har därefter verkat i olika konstellationer. Idag är Unimet en komplett industripartner för kunder som har behov av allt från one-off projektbaserade produkter till småskalig serietillverkning av metallprodukter. Unimet är experter på konstruktion, laserskärning, metallbearbetning, svetsning, pulverlackering och montering av produkter både i aluminium, rostfritt och stål. Nu har Unimet tagit steget vidare och investerat i en ny 6kW fiberlaser från Salvagnini.
Maskinen är fullt utrustad med APM, ett booster- och reningssystem för att skära direkt med tryckluft i 15 bar som möjliggör skärning upp till 12mm rostfritt eller 10mm vanligt stål utan att behöva använda Nitrogen eller Oxygen.

Vidare är L3-30 utrustad med både SVS och AVS kamera för att kunna referera med redan stansat material eller bockade detaljer där hålbilden ligger för nära bocklinjen. SVS kamera för skärning av överblivet material där operatören automatiskt kan nesta in detaljer direkt vid maskinen.

Salvagnini tackar Unimet för visat förtroende och ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.NYHETER

Gårö Plåtproduktion AB utökar och investerar i en Panelbockningsmaskin P4lean-2120 från Salvagnini.

Gårö Plåtproduktion AB verkar i Gnosjöandans mittpunkt. Ett unikt samarbete med duktiga och hjälpsamma likasinnade är den viktiga grundstenen som behövs...

Tranås Rostfria AB gör den största satsningen i företagets historia och investerar i Salvagnini Panelbock P4lean 2120.

Tranås Rostfria AB är en svenskägd ISO- och miljöcertifierad legotillverkare inom stål- och plåtbearbetning: Man levererar bland annat till offentlig miljö, nyckelskåpshantering,...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Salvagnini Scandinavia Aktiebolag

Telefon: 037020730
Mail: info@salvagnini.se

Besöksadress:
Bredastensvägen 14
33144
VÄRNAMO

Postadress:
Bredastensv. 14
33144
Värnamo

Webbadress:
www.salvagnini.se