Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 29 Lördag 24 juli Grattis Kristina, Kerstin
Valuta
EUR 10.23 0.01 0.006
GBP 11.94 -0.01 -0.011
USD 8.69 0.01 0.005
BÖRSEN 17:30
1.38%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Shape Produktion AB

Värnamo

Din kompletta partner för produktexponering och butiksinredningar. Produktställ och displayer, pop-up-butiker och store-in-store-koncept.


Shape Design & Produktion är den kompletta partnern för produktexponering och butiksinredningar. Hos oss kan du få allt – helheten eller delarna. Produktställ och displayer, butiksinredningar, pop up-butiker och store in store-koncept. Vi har också stor vana av mässmontrar och event, och vet vad som krävs för att jobba mot tuffa deadlines med bibehållen kvalitet.

Shape är uppstickaren, ett fritt alternativ i den stela butiksinredningsbranschen. Vi har ingen egen produktion, utan samarbetar istället med branschens ledande underleverantörer. (som av en händelse råkar finnas här i Gnosjöregionen). Det ger en oöverträffad flexibilitet och vi kan skräddarsy allt, efter dina önskemål.

Vi har jobbat på de stora inredningsföretagen, i designstudios och i reklambranschen och projektleder din display, exponering eller butiksinredning från start till mål. Arbetar fram kreativa koncept utifrån produkter och lanseringsplaner, designar och producerar, distribuerar och ansvarar för monteringen. Lägg därtill grafisk kompetens inhouse. Du får helt enkelt lite mer än du är van vid!

Välkommen till Shape, så bokar vi in en inspirationsresa i displayriket.

NYHETER

Flaggskeppsbutik åt EDBLAD.

Edblad öppnade nyligen sin nya flaggskeppsbutik på Götgatan i Stockholm!  WOW, säger vi och tackar för förtroendet att producera och leverera inredningen! Ett...

LÄS ÄLDRE NYHETER

Shape Produktion ABs hashtags

  • #3dbild
  • #3drendering
  • #3dvisualisation
  • #shopinshop
  • #productdisplay
  • #conceptstore
  • #storeconcept
  • #addheart

Snabbfakta

Antal anställda

4

Omsättning

21326

Organisationsnr

5567940605

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Event, 3d visualisering, 3d rendering, konceptbutik, Butiksinredning, Display, Produktexponering, Shop-in-shop, produktställ, event3d visualisering, conceptstore, storeconcept