Vecka 49 Fredag 8 december Grattis Virginia
Valuta
EUR 11.21 -0.07 -0.067
GBP 13.08 0.00 -0.003
USD 10.38 -0.09 -0.092
BÖRSEN 17:30
-0.24%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Plåtfabriken med maximal processkontroll

Deras produkter syns i butiker, flygplatser och på däckhotell. Steelo vet hur man förvandlar plåt till smarta lösningar inom förvaring och exponering.

 

 

Bredarydsföretaget Steelo AB är till ytan som vilket företag som helst som ägnar sig åt tunnplåtsbearbetning, men här finns detaljer som sticker ut. Som det faktum att man inom affärsområdet Producera kan erbjuda kompletta hel­hetslösningar, från konstruktion och utveckling via stansning, laserskärning, bockning, svetsning, pulverlackering och slutmontering – allt under eget tak i en flödesoptimerad fabrik.

 

”Steelo erbjuder en effektiv och flödesorienterad legoproduktion inom tunnplåt”, säger Rasmus Karlsson, Key Account Manager.

 

Styrkan är helheten. Steelo har samlat design, konstruktion, produktion, montering och logistik under ett och samma tak.

 

Korta ledtider och snabba leveranser

 

– Eftersom vi sköter alla processer i huset kan vi erbjuda legotillverkning med korta ledtider och snabba leveranser. Eftersom vi till och med äger vår egen pulverlack kan vi lätt ställa om. Dessutom minskar transporterna vilket är positivt både för miljö och leveranstider, säger Rasmus Karlsson, Key Account Manager.

Steelos egen konstruktionsavdelning bistår kunderna med goda råd kring produktutveckling.

– Det kan till exempel handla om att våra konstruktörer föreslår justeringar i produktens design för att effektivisera produktionen. Genom bästa möjliga matchning med vår produktion kan vi kapa onödiga kostnader för kunden, säger Rasmus.

 

Egen pulverlackering i huset kortar ledtider och minskar onödiga transporter. Snabbare leverans blir vinst både för miljön och för kunden.

 

Störst inom affärsområdet Förvara

 

Kollegan Kati Pettersson jobbar med Steelos affärsområden Exponera och Förvara. Här handlar det om Steelos egna produkter som de flesta av oss förmodligen har sett när vi plockat lösgodis i matbutiken, köpt en tidning på Pressbyrån eller hämtat däcken på däckhotellet. Steelos hyllsystem, volym­ställ och grenställ är på samma vis vanligt förekommande ute på företag och inom industrin.

– Vi har ett komplett utbud inom kontors- och lagerinredning. Vad många inte känner till är att vi också tillverkar våra egna klassiska kompakt­arkiv, berättar Kati.

 

Behöver du öka din lagringskapacitet? Då kan Steelos kompaktarkiv vara ett bra alternativ, säger Kati Pettersson, Key Account Manager.

 

Platsbesparande förvaring med kompaktarkiv

 

Här finns både standardkompakter och specialkompakter för platsbesparande förvaringslösningar, oavsett om det handlar om papper och pärmar i arkivmiljöer eller om skrymmande och tunga verktyg inom industrin.

– Till exempel är arkiven hos Kungliga biblioteket i Stockholm tillverkade av Steelo här i Bredaryd, berättar Kati.

 

 

 

FAKTA
Steelo – en komplett leverantör av plåt­bearbetning inom tre affärsområden: exponera, förvara och producera. Steelo ingår i Elkapsling Group, del av Lagerkrantz Group.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 KONTAKTUPPGIFTER

Steelo AB

Telefon: 0370374100
Mail: info@steelo.se

Besöksadress:
Industrivägen 31
33372
BREDARYD

Postadress:
Industriv. 31
33372
Bredaryd

Webbadress:
www.steelo.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår