Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 04 Lördag 28 januari Grattis Karl, Karla
Valuta
EUR 11.21 0.02 0.018
GBP 12.79 0.00 0
USD 10.31 0.04 0.039
BÖRSEN 17:30
0.44%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Marknadschef

Är du en coachande ledare och gärna med erfarenhet från energibranschen – välkommen till vårt team!

 

Om Rollen

En bred roll i en mindre organisation med lokal förankring. Vår Marknadsavdelning består idag av  tre personer och ansvarar för kundservice, försäljning och marknad. Vi jobbar inom samtliga av bolagets verksamhetsområden.

 

Som ett litet bolag är det ytterst viktigt med hög tillgänglighet och god service. Vårt mål är att ha en kundservice i världsklass och genom detta arbete stärka vårt varumärke och kundlojalitet. Tillsammans med ditt team ansvarar du för att marknadsföra våra produkter och tjänster mot både privat- och företagskunder.  Kommunicera och tydliggöra vårt varumärke, omvärldsanalys, sälj & marknadsaktiviteter och stöd till övriga verksamhetsområden i allt som berör kunder.

 

Som säljansvarig och marknadschef får du en central ledarroll och ingår i bolagets ledningsgrupp där strategier, omvärldsbevakning, marknadsplanering och fokus ligger på spännande framtidsfrågor inom det heta energiområdet. Du styr din dag utifrån dina prioriteringar och deltar också i det dagliga operativa arbetet inom Kundtjänst.

 

Din Profil

Du är en kommunikativ ledare med erfarenhet av försäljning/marknad. Service, problemlösning och en coachande ledarstil är en självklarhet för dig. Du gillar ett omväxlande arbete där du själv har stor möjlighet att påverka din arbetsdag. Rollen innebär en blandning av strategiskt och operativt arbete så det är viktigt att du är prestigelös och trivs med en bredd i dina arbetsuppgifter och ansvarsområden.

 

Det är en klar fördel om du har tidigare erfarenhet från energibranschen, kundtjänst, marknad och sälj. God IT-kunskap och engelska i tal och skrift är viktigt för det dagliga arbetet. Har du en teknisk utbildning i botten och kunskap inom Adobe Creative Cloud ser vi det som meriterande.

 

Vi Erbjuder

Vår vision: Närmare, Enklare, Snabbare präglar vårt sätt att jobba. 

Den lokala förankringen och närheten gör att vi kan fatta snabba beslut. Vårt bolag präglas av en positiv och familjär stämning och vi är en trygg arbetsgivare med god ekonomi. Som anställd har du både stort ansvar och befogenheter. Vi expanderar mycket inom fjärrvärme och elnät och här finns möjligheter att vara med och påverka och utvecklas.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap, vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sören Holmlind på 0706 – 70 25 52. Vi träffar kandidater löpande och ser fram emot din ansökan snarast dock senast 25/11. 

Marknadschef - Stella (stellaab.se)

 

 

Om Gislaved Energi

Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag till Gislaveds kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av två dotterbolag, Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB.

Gislaved Energi Koncern AB har totalt 19 anställda och omsätter 285 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och 56 GWh värme. Vi arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion och gatubelysning.

 

Anställningsform: Tillsvidare

Arbetsplats: Gislaved Energi, Mårtensgatan 27, GislavedLEDIGA JOBB

Materialutvecklare till Trelleborg Mixing i Forsheda

Materialutvecklare till Trelleborg Mixing Forsheda   Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan...

Kvalitetstekniker till Hammarplast Medical

Hammarplast Medical skall själva eller i nära samarbete med kunden utveckla och tillverka medicintekniska produkter för sjukvården. Vår framgång bygger på...

Kvalitetsingenjör till Presso

Presso AB är en helhetsleverantör av plåt- och trådkomponenter och bland kunderna märks ett flertal stora välkända industrikoncerner.  Presso...

Produktionstekniker till El-Björn

Produktionstekniker till El-Björn i Anderstorp   El-Björn tar nästa steg i förändringsprocessen och söker nu dig som...

Thule- Category Manager

Vi söker dig  som ska ta en mycket aktiv roll i att utveckla och leda kategorin. I rollen tar du ett helhetsansvar för hela kategorin fästelement och lås. Du arbetar proaktivt,...

Isiflo- Ekonomichef

En bred roll i ett välmående företag med stor tillväxtpotential.   ...

Rekryteringskonsult

Om rollen Nu ökar vi fokus i GGVV-området och är på jakt efter dig som precis som vi tycker att det är intressant och kul att lösa  kunders...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Stella Rekrytering & Ledarskap

(Stella Rekrytering & Ledarskap)

Telefon: 036161212
Mail: info@stellaab.se

Besöksadress:
V. storg. 12
55315
Jönköping

Postadress:
V. storg. 12
55315
Jönköping

Webbadress:
stellaab.se