Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 34
Måndag 19 augusti
Grattis Magnus, Måns
Valuta
EUR 10.73 0.01
GBP 11.75 0.00
USD 9.67 -0.01
BÖRSEN 08:35
1.24%

Vi är ÅRETS SMÅLANDSSTENARBOR

2018 fick vi i Torghuset ta emot Smålandsstenar samhällsförenings utmärkelse ÅRETS SMÅLANDSSTENARBO. Stefan Kjellström, ordförande i samhällsföreningen, överraskade med vackra blommor och den inramade utmärkelsen.
– Vi i styrelsen var oerhört överens om vem som skulle få priset i år. Alla ni gör ett fantastiskt jobb för Smålandsstenar!

Anette Josefsson, VD för Torghuset, tog emot priset tillsammans med flera ur personalen.
– Jag blev så otroligt glad när jag fick veta att det var VI som skulle få priset. Och att det var just med betoning på vi. För Torghuset är inte bara jag, en enda person. Utan det är hela huset, det här är ett lagarbete!

Motivering till ÅRETS SMÅLANDSSTENARBO 2018:
"För att under många år med stor entusiasm och serviceanda verkat för att skapa evenemang, stora som små. För ett ständigt sökande efter att hitta nya saker som lockar människor, gamla som unga, till Torghuset och som därigenom verkligen ökat attraktionskraften i Smålandsstenar. Bio, föreläsningar, konserter, mässor, utställningar och inte minst den årligt återkommande Ungdomsfestivalen första lördagen i oktober är lysande exempel på arrangemang som verkligen sätter Smålandsstenar på kartan.”KONTAKTUPPGIFTER

Stiftelsen Torghuset

Mail: info@torghuset.se

Besöksadress:
Torggatan 1
33330
Smålandsstenar

Postadress:
Torgg. 1
33330
Smålandsstenar

Webbadress:
www.torghuset.se