Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Tisdag 30 november Grattis Andreas, Anders
Valuta
EUR 10.23 -0.01 -0.011
GBP 12.01 -0.07 -0.066
USD 9.03 -0.04 -0.043
BÖRSEN 17:30
-1.26%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Account Manager

Vi på Swede-Wheel har tydliga tillväxtmål och högt satta ambitioner. Vår slogan är – Makes it easier – vilket har både ett tydligt kundfokus där vi ska erbjuda en tjänst som gör vardagen enklare för våra kunder och sätter tonen för hur vi ska utveckla vårt arbetssätt och våra processer internt.

 

För att nå våra mål och visioner bygger vi nu vidare vår säljorganisation med flera viktiga funktioner. Nästa steg på tillväxtresan öppnar upp för en ny spännande roll som Account Manager till vårt säljteam. Rollen bygger på stabilitet inhouse då dina insatser till stora delar är förlagda på vår anläggning i Hillerstorp med fokus att behålla, utveckla och skapa långsiktiga, lönsamma affärsrelationer. Du arbetar både med nykundsbearbetning samt med att utveckla och stärka befintliga kunder där du är delaktig under hela säljprocessen och genom alla faser i kundens projekt. Här får du en bred roll med stor möjlighet till utveckling i ett nära samarbete med övriga säljteamet. 

På Swede-Wheel jobbar vi tillsammans och vårt lag genomsyras av engagemang, kompetens och kvalitetsmedvetenhet som alltid backar upp och stöttar varandra! 

 

Lyssna gärna när vår försäljningschef Andreas Stillman berättar mer rollen!


ACCOUNT MANAGER

DIN PROFIL


Vi söker dig som drivs av eget ansvar och är självgående i ditt arbete, samtidigt som du har lätt för att jobba tillsammans med övriga kollegor i teamet mot våra gemensamma mål. Du är affärsmässig, kvalitetsmedveten och noggrann samt har en god kommunikativ förmåga och hanterar svenska och engelska språket. Vi lägger stor vikt vid din personlighet i denna roll. Det är viktigt att du tycker om att ta dig an nya utmaningar och drivs av att ständigt utveckla och utvecklas. Har du ett teknisk intresse ses det som ett plus. Du har bra datorvana och goda kunskaper i Office-paketet.

 

Varmt välkommen med din ansökan till Team Swede-Wheel!

 

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar Swede-Wheel AB med FindMood. Har du frågor gällande tjänsten hör gärna av dig till ansvarig rekryterare på FindMood Sanna Thituson, 070-23 63 925. Vi jobbar med löpande urval så sök gärna tjänsten så snart du kan, dock senast den 6 december, du ansöker på www.findmood.se.KONTAKTUPPGIFTER

Swede-Wheel AB

(Swede-Wheel AB)

Telefon: 0370373700
Mail: sales@swede-wheel.se

Besöksadress:
Nygårdsvägen 1
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Nygårdsv. 1
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.swede-wheel.se