Vecka 24 Fredag 14 juni Grattis Håkan, Hakon
Valuta
EUR 11.25 0.00 0.003
GBP 13.37 0.00 -0.004
USD 10.48 0.00 -0.001
BÖRSEN 17:30
-1.87%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Kvalitetansvarig

Kvalitetsansvarig

Är du en erfaren kvalitetsledare redo att ta dig an en avgörande roll i en internationell tillverkningsgrupp med huvudkontor i Hillerstorp? Anslut dig till oss som kvalitetsansvarig och bli en del i vår fortsatta framgångssaga.

Om rollen:

Som kvalitetsansvarig hos oss kommer du att leda vårt kvalitetsarbete med fokus på att säkerställa att våra produktionsprocesser upprätthåller höga kvalitetsstandarder och överensstämmer med ISO-standarder. Rollen som kvalitetsansvarig innebär att du har det övergripande ansvaret för kvalitetsfunktionen på bolaget och ditt uppdrag sträcker sig ända till vår enhet i Kina där du förväntas vägleda den lokala kvalitetsgruppen och främja en kultur av kontinuerlig förbättring och ansvar.

Rollen innebär även att du kommer att koordinera med andra avdelningar inom koncernen för att hantera kvalitetsrelaterade frågor och implementera lösningar. Du ansvarar även för att integrera och driva miljöfrågor i vår verksamhet, däribland miljövänliga produktionsmetoder och åtgärder för att minska vår miljöpåverkan.

Du ingår i företagets lokala ledningsgrupp och tjänsten är placerad i Hillerstorp.

 

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Utveckla och implementera kvalitetskontrollsystem och procedurer för att säkerställa efterlevnad av kvalitetsstandarder.
  • Ansvara för den övergripande kvalitetsledningen på företaget.
  • Fungera som en länk mellan produktionsanläggningarna i Sverige och Kina genom att säkerställa enhetliga kvalitetsstandarder och praxis bolagen emellan.
  • Genomföra regelbundna revisioner och inspektioner för att identifiera och åtgärda eventuella kvalitetsbrister.
  • Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa att kvalitetsmål uppnås effektivt och inom tidsramen.
  • Integrera miljövänliga produktionsmetoder, minska avfall och utsläpp samt främja en hållbarhetskultur i hela organisationen
  • Identifiera och driva förbättringsinitiativ för att optimera kvalitetsprocesser och effektivitet.
  • Tillhandahålla rapporter och analyser av kvalitetsprestanda till ledningen.
  • Fastställa tydliga kvalitetsmätetal och nyckeltal (KPI: er) för att övervaka och spåra prestanda över våra produktionsanläggningar.

 

Vem är du?

Vi söker dig med en gedigen erfarenhet av att arbeta i en kvalitetsledningsroll i tillverkningsmiljö och har en stark förståelse för kvalitetsledningsprinciper, metoder och verktyg. Du är van vid att hantera ISO-standarder, genomföra interna och externa revisioner och har förmågan att hantera internationella team. Du har en relevant utbildning inom området eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.

Vidare förväntar vi oss att du är noggrann, strukturerad och självgående samt har en god social förmåga. Erfarenhet av hållbarhets- och miljöarbete är meriterande. Vi ser också att du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift.

 

Ytterligare information

Denna tjänst kan kräva sporadiska resor till vår produktionsanläggning i Kina.

 

Ansökan

Vi är det lilla företaget med den stora ambitionen, vi erbjuder en prestigelös arbetsmiljö med korta beslutsvägar. Vi som jobbar på Swede-Wheel känner alla en stor stolthet för våra produkter och vi är ett gott gäng som har roligt tillsammans.

Är du den vi söker? Skicka ditt CV och ansökningsbrev till jobb@swede-wheel.se.
Ansök snarast då intervjuer sker löpande.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Hildingsson, andreas.hildingsson@swede-wheel.se

 

Start:               Enligt överenskommelse

Omfattning:     Heltid, 100%

Placering:        Hillerstorp, Jönköpings län
 

 

Om Swede-Wheel

Swede-Wheel AB är Skandinaviens ledande tillverkare av hjul och länkhjul. Vi jobbar med kunder på en internationell marknad inom alla branscher men med främsta fokus på kunder inom materialhantering och butiksinredning. Utöver direktkundsförsäljning erbjuds vårt sortiment även genom ett brett återförsäljarnät i Europa.

Huvudkontoret ligger ihop med vår tillverkande enhet i Hillerstorp. I koncernen finns även två tillverkande systerbolag i Swede-Wheel QLC Ltd. i Ningbo, Kina och Hilfa Sweden i Hillerstorp. Dotterbolaget Swede-Wheel GmbH finns med lager och försäljningskontor i Hamburg, Tyskland.

Swede-Wheel har tydliga tillväxtmål och högt satta ambitioner. Vår mission – Makes it easier – utgör både ett löfte om att erbjuda produkter och tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder och en syn på hur vi utvecklar vårt arbetssätt och våra processer internt.

Swede-Wheel Gruppen omsätter ca 280 Mkr och är ca 100 anställda.LEDIGA JOBB

Account Manager

  ACCOUNT MANAGER   SWEDE-WHEEL AB söker Account Manager   Vakant tjänst:                 ...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Swede-Wheel AB

(Swede-Wheel AB)

Telefon: 0370373700
Mail: sales@swede-wheel.se

Besöksadress:
Nygårdsvägen 1
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Nygårdsv. 1
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.swede-wheel.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår