Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03 Måndag 17 januari Grattis Anton, Tony
Valuta
EUR 10.3 0.06 0.064
GBP 12.35 0.1 0.098
USD 9.02 0.09 0.087
BÖRSEN 17:30
0.00%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Verktygsmakare

 

OM SWEDE-WHEEL

Swede-Wheel AB är Skandinaviens ledande tillverkare av hjul. Vi jobbar med kunder på en internationell marknad inom alla branscher men med främsta fokus på kunder inom materialhantering och butiksinredning. Utöver direktkundsförsäljning jobbar vi även med ett brett återförsäljarnät i Europa.

Huvudkontor ligger ihop med vår tillverkande enhet i Hillerstorp. Vi har även ett systerbolag i Swede-Wheel QLC Ltd. i Ningbo Kina som både fungerar som en leverantör till Swede-Wheel AB och en egen producerande enhet som bearbetar/servar kunder i Asien och Oceanien.

Swede-Wheel har tydliga tillväxtmål och högt satta ambitioner. Vår mission är – Makes it easier – vilket har både ett tydligt kundfokus där vi ska erbjuda en tjänst som göra vardagen enklare för våra kunder och sätter tonen för hur vi ska utveckla vårt arbetssätt och våra processer internt. Swede-Wheel Gruppen omsätter ca 180 Mkr och är ca 70 anställda.


 

 

Vi söker nu en ny verktygsmakare

Swede-Wheel fortsätter sin starka tillväxtresa och söker nu en verktygsmakare som vill vara med och ta företaget till nästa nivå. 

Vi behöver Din hjälp med att förverkliga våra egna produktidéer till säljteamet. din uppgift blir att ta fram verktygen som vi kommer använda i vår produktion. Till din hjälp kommer du att använda vår uppdaterade maskinpark med beredningsverktyget MasterCam. Vi fokuserar just nu på verktyg till formsprutning men arbetar även med plåtverktyg.

Vi är ett mindre gäng med bra gemenskap där ditt tekniska intresse är viktigt och viljan att utvecklas.  

 

 

Om dig

Vi letar efter dig som har erfarenhet från verktygsframtagning. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i grupp men samtidigt kan jobba självständigt och ta egna beslut. Vi tror du är en person med god serviceförmåga samt teknisk och analytisk.

Meriterande är om du har verkstadsteknisk utbildning och/eller har arbetat med andra typer av verktyg innan, men detta är inget krav.

 

 

Välkommen med din ansökan.
Team Swede-WheelKONTAKTUPPGIFTER

Swede-Wheel AB

(Swede-Wheel AB)

Telefon: 0370373700
Mail: sales@swede-wheel.se

Besöksadress:
Nygårdsvägen 1
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Nygårdsv. 1
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.swede-wheel.se