Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 12 Söndag 26 mars Grattis Emanuel
Valuta
EUR 11.22 0.03 0.028
GBP 12.75 0.00 0
USD 10.43 0.1 0.096
BÖRSEN 17:30
-2.68%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

0

Hjulen snurrar med komplett sortiment

Mer än 5000 artiklar i sortimentet gör Swede-Wheel till Nordens mest kompletta hjulleverantör. Och produktionen i Hillerstorp fortsätter att växa.
- Vi har förmodligen Nordens bredaste utbud idag, vi utökar vår egen produktion och vi tror på utökade marknadsandelar här i Sverige. Med vår bredd och våra snabba leveranser är vi oerhört starka på marknaden, säger vd Andreas Hildingsson.

Det breda utbudet av hjul spänner över allt ifrån större hjuldiametrar och högre lastkapacitet till värmebeständiga hjul för exempelvis bageri och storkök och rostfria hjul för medicin- och livsmedelsindustri. 

Förutom det stora utbudet av hjul säljer man också tillbehör som kulrullar och rullbanor med diverse tillbehör samt möbelbeslag i webshopen.

Skandinaviens mest kompletta hjulleverantör utökar också sin egen produktion. "Vi fyller på med fler maskiner och ökar vår kapacitet" säger vd Andreas Hildingsson.

Snabba leveranser och tredjepartslogistik

Det nybyggda lagret är välfyllt och som kund kan man kan man förvänta sig snabba leveranser, i vissa fall redan dagen efter att beställning är lagd. Tredjepartslogistik är också ett växande område. 

Inloggning, beställning och leverans går direkt till slutkund medan Swede-Wheels kunder tar emot fakturan utan att behöva agera mellanhand.

- Vi vill erbjuda lika smidiga lösningar som vi ser inom dagens E-handel. Med vårt breda sortiment och våra logistiklösningar slipper våra kunder låsa upp sina egna lager, säger Andreas Hildingsson.

 
Utökat sortiment ger också utökade marknadsandelar. John Löw och Jennie Vingeborn från säljteamet möter kunderna mitt i deras vardag.

Uppsving i den egna produktionen

Ett utökat produktsortiment har också gett uppsving i produktionen. Swede-Wheels största marknad idag är svensk tillverkande industri och här ser man stora möjligheter att växa allt eftersom den egna produktionen i Hillerstorp också växer.

- Vi fyller på med fler maskiner och jobbar för ytterligare automatisering och ökad kapacitet. Allt fler väljer oss som leverantör eftersom vi kan erbjuda helheten, säger Andreas.

För att nå ut till ännu fler med sitt breda sortiment har Swede-Wheel också gjort förstärkningar på säljsidan.

 
Ett hjul för varje ändamål. Med helt ny webbshop och ett välfyllt lager kan Swede-Wheel erbjuda kunden snabba leveranser.

"Makes it easier"

Att göra livet enklare genom att sätta fart på saker och ting har varit familjeägda Swede-Wheels mission sedan starten 1942. Den tyngsta sak blir lätt att hantera när du sätter hjul på den.

Swede-Wheel har idag ett 40-tal anställda och omsätter strax över 90 miljoner. Huvudkontoret med marknad, konstruktion och tillverkning ligger i Hillerstorp men man har även dotterbolag i Ningbo, Kina samt i Grodzisk Mazowiecki, Polen.


Text & foto: Gabriella Mellergårdh


KONTAKTUPPGIFTER

Swede-Wheel AB

(Swede-Wheel AB)

Telefon: 0370373700
Mail: sales@swede-wheel.se

Besöksadress:
Nygårdsvägen 1
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Nygårdsv. 1
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.swede-wheel.se