Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39 Onsdag 28 september Grattis Lennart, Leonard
Valuta
EUR 10.88 -0.03 -0.031
GBP 12.13 -0.06 -0.063
USD 11.3 -0.07 -0.065
BÖRSEN 16:49
0.4%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Trioworld förvärvar Quality Films

 

Trioworld Group har tecknat avtal om att förvärva det brittiska företaget Quality Films LTD (Quality Films), en ledande aktör inom högkvalitativ sträckfilm för lastsäkerhet. Quality Films levererar sina lösningar till kunder inom distribution, dryck- och livsmedelsproduktion samt industriella applikationer. Säljare är en grupp privata ägare bestående av Matthew Nicholson med familj och Sonia Griffiths.

 

Trioworld är mycket glada över att välkomna Quality Films till Trioworld-koncernen. Quality Films är en ledande aktör på den brittiska marknaden och har haft stark utveckling de senaste åren, drivet av mycket hög servicegrad och tydlig innovationskultur. Företaget är välinvesterat och ledningen fokuserar dessutom på att stärka sitt erbjudande av cirkulära lösningar. Detta ligger i linje med Trioworlds ambition att vara den ledande aktören på marknaden för cirkulära sträckfilmslösningar för lastsäkerhet.

 

"Tillsammans kommer vi att fortsätta att utvecklas på den brittiska marknaden med fokus på hållbara högkvalitativa lösningar för lastsäkerhet", säger Per Holtstrand, divisionschef för Sträckfilmsdivisionen, i Trioworld-koncernen.

 

Läs mer om förvärvet här NYHETER

Trioworld i avtal med Nevel om användning av överskottvärme till fjärrvärmenätet

Trioworld har tecknat ett avtal med energiinfrastrukturföretaget Nevel om att använda överskottsvärme från produktionen i fjärrvärmenätet i Smålandsstenar....

En unik mix av hög prestanda och hållbarhet: Trioloop blown coex med 30% PCR

  Ännu ett steg på Trioworlds väg mot en hållbar framtid. En högkvalitativ sträckfilm med hög prestanda och samtidigt hållbar? Det är Trioloop...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Trioworld Smålandsstenar AB

(Trioworld Smålandsstenar AB)

Telefon: 037134500
Mail: info.smt@trioworld.com

Besöksadress:
Parkg. 10
33331
SMÅLANDSSTENAR

Postadress:
Box 143
33323
Smålandsstenar

Webbadress:
trioworld.com/sv/