Vecka 49 Lördag 9 december Grattis Anna
Valuta
EUR 11.27 0.06 0.057
GBP 13.14 0.00 0
USD 10.47 0.08 0.083
BÖRSEN 17:30
0.98%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Trioworld och ledande nordiska lantbrukskooperativ tar ett unikt steg för att minska klimatpåverkan från balplast

 

Tillsammans med ledande nordiska lantbrukskooperativ växlar Trioworld över balplastmarknaden från jungfruligt till återvunnet material i Sverige, Norge och Danmark för att minska klimatpåverkan från jordbruket i Norden.

 

Trioworld, ledande inom hållbara polyetenfilmlösningar för jordbruk, har länge deklarerat sina ambitiösa mål att driva cirkularitet inom plast. I ett samarbete kommer de stora nordiska lantbrukskooperativen Lantmännen i Sverige, Felleskjöpet i Norge, och Hornsyld Købmandsgaard i Danmark, tillsammans med Trioworld att öka takten på att ställa om marknaden till lösningar baserade på återvunnet material, så kallade ”Trioworld Loop-lösningar”, dvs produkter baserade på PCR-innehåll (Post-Consumer Recyclates, material som har använts för sitt avsedda ändamål).

 

Projektet kommer att genomföras i en treårsplan, genom att kontinuerligt ersätta produkter gjorda av jungfruligt material med PCR-baserade produkter, vilket leder fram till en komplett portfölj av balplast med återvunnet material till 2025. Det första steget är standardfilmen på 25µm 1500m ersätts under kommande säsong 2023, och endast kommer att finnas tillgänglig med återvunnet innehåll.

 

Läs merNYHETER

Trioworld skapar ett transatlantiskt powerhouse - förvärvar Kanadabaserade Malpack

Trioworld Group har tecknat avtal om att förvärva det kanadensiska Malpack Ltd samt det USA-baserade Malpack Corporation. Malpack utvecklar och säljer högkvalitativ sträckfilm...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Trioworld Smålandsstenar AB

(Trioworld Smålandsstenar AB)

Telefon: 037134500
Mail: info.smt@trioworld.com

Besöksadress:
Parkg. 10
33331
SMÅLANDSSTENAR

Postadress:
Box 189
33224
Gislaved

Webbadress:
trioworld.com/sv/Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår