Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 33
Onsdag 12 augusti
Grattis Klara
Valuta
EUR 10.25 -0.04
GBP 11.34 -0.11
USD 8.7 -0.05
BÖRSEN 14:45
-0.64%

Ökad orderingång för Troax

Det går bra för Troax. Senaste delårsrapporten visar bland annat en ökad nettoomsättning, ett ökat rörelseresultat samt, under andra kvartalet, en ökad orderingång med hela 9 procent.

 

– Vi har erhållit flera viktiga order ifrån kunder inom automation, lager och bygg och har även erhållit betydande order inom delsegmentet automatiserade lager, säger vd Thomas Widstrand i en kommentar.

 

Under slutet av 2018 startades produktion i Troax fabrik i Chicago, USA. På hemmaplan, vid koncernens huvudenhet i Hillerstorp, är man i slutfasen av investeringen i en helt ny produktionslinje för panelproduktion.

– Investeringarna i utökad maskinkapacitet för enheten i Italien samt investeringen i utökad lageryta och förbättrad lagerhantering för enheten i Hillerstorp fortskrider enligt plan, säger Thomas Widstrand.

 

Läs mer: https://www.troax.com/sv/news/press/2019/troax-group-delarsrapport-januari-juni-2019

 

 NYHETER

Ökad säkerhet och snabbare montering med flexibel konsol

Troax rasskydd används för att förhindra olyckor orsakade av gods som faller eller av misstag knuffas ned från pallställen inom lager och logistikmiljöer. Det...

Troax skapar nya möjligheter – på längden och på höjden

Troax Group investerar för framtiden och den 6 december invigs en ny och helt automatiserad produktionslinje för nätpaneler. Samtidigt slås portarna upp för ett utbyggt...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Troax AB

(Troax AB)

Telefon: 037082800
Mail: info@troax.com

Besöksadress:
Tyngel 34
335 74
HILLERSTORP

Postadress:
Box 89
335 04
Hillerstorp

Webbadress:
www.troax.com