Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Torsdag 1 december Grattis Oskar, Ossian
Valuta
EUR 10.92 -0.01 -0.009
GBP 12.65 0.01 0.007
USD 10.49 -0.09 -0.089
BÖRSEN 17:30
0.43%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Troax AB förvärvar Svenska Cykelrum AB

Troax AB, som ingår i Troax-koncernen, fortsätter utveckla sitt erbjudande genom att ingå ett avtal om förvärv av alla utestående aktier i det svenska bolaget Svenska Cykelrum AB (“Svenska Cykelrum”).

 

 

Svenska Cykelrum är ett företag som är specialiserat på inomhuslösningar för cykelparkering. Det har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget omsätter 2 M€ med en solid lönsamhet och grundades 2013.

 

"Jag är glad att kunna meddela att Svenska Cykelrum blir en del av Troax-gruppen. Svenska Cykelrum har på en kort tid etablerat sig som en av de ledande leverantörerna inom sitt segment på den nordiska marknaden. Initialt kommer vi att erbjuda lösningarna på den nordiska marknaden, men vi förväntar oss att expandera till andra marknaden över tid”, säger Jonas Rydqvist, Regionchef Troax Nordic.

 

”Genom att ingå i Troax kommer vi att kunna fortsätta förbättra vår erbjudande, växa vår verksamhet och stärka vårt team. Tillsammans med Svenska Cykelrum-teamet ser vi fram emot samarbetet med Troax ”, säger Lars Ljungbertz, VD på Svenska Cykelrum.

 

Läs mer på vår hemsida

 

 NYHETER

Rita din layout med Troax designverktyg

DrawIt är Troax helt webbaserade och lättanvända konfigurationsverktyg som låter dig skapa dina egna anpassade maskinskyddslösningar. Skräddarsy dina specifika behov och...

Troax Power Door – möjliggör morgondagens industrier

Med lanseringen av Troax Power Door, en helt automatiserad lösning för maskinskydd, lager- och industriväggar, har Troax inlett en ny era av innovation inom Industri 4.0. Troax...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Troax AB

(Troax AB)

Telefon: 037082800
Mail: info@troax.com

Besöksadress:
Tyngel 34
33574
HILLERSTORP

Postadress:
Box 89
33504
Hillerstorp

Webbadress:
www.troax.com