Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Måndag 18 januari
Grattis Hilda, Hildur
Valuta
EUR 10.15 0.02
GBP 11.41 0.01
USD 8.4 0.02
BÖRSEN 19:30
-1.1%

Resia

VÄRNAMO

Resebyrån för små och medelstora företag. Vi hjälper dig med affärsresor och gruppresor av hög kvalitet, med personlig service och ett brett utbud.


RESIA i Värnamo ägs och drivs lokalt (franchise). RESIA som koncern är Sveriges största privatägda resebyråkedja med kontor på 59 orter. RESIA är som starkast på små och medelstora orter. Att kunna erbjuda hög kvalitet, personlig service, brett utbud och bra priser är en styrka. Därför är vi den bästa resebyrån för små och medelstora företag.
På RESIA i Värnamo hjälper vi Dig med Ditt individuella affärsresande och när Ni har behov av att resa i grupp. Personlig service och att kunna erbjuda hög kompetens är viktigt för oss.
Vi säljer bl.:Sas, Lufhansa, KLM, Air France, SN Brussels, Ba, Finnair, Skyways, Scandic, Hilton, First, Best Western, Choice, SJ, Stena, TT, Silja, Unity/Polferries, Hertz, Avis, Europcar, Europeiska

Snabbfakta

Antal anställda

7

Omsättning

8366

Organisationsnr

5566731674

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

värnamo näringsliv, Resia, affärsresor, privatresor, resebyrå, flyg, båt, tåg, Hotell, kryssning, charter, all inclusive, temaresor, Weekendresor

Avdelningar

Lokal Service
Bil, transport, resor
Företagsresor