Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38 Lördag 25 september Grattis Tryggve
Valuta
EUR 10.14 0.01 0.01
GBP 11.83 -0.01 -0.012
USD 8.65 0.02 0.022
BÖRSEN 17:30
-1.21%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

0

Dags igen för Värnamo Industriexpo

Det är Gnosjöandan när den fungerar som allra bäst. 14 konkurrerande maskinleverantörer samarbetar för att ge industrin bästa möjliga service.
Förra gången hade man uppemot 3000 unika besökare och det lär inte bli färre i år när Värnamo Industriexpo går av stapeln den 10-11 maj.
- Det här är ett sätt för företagen i Gnosjöregionen att komma varann närmare, både för oss som leverantörer och för alla våra kunder, säger Alexander Ström, vd Din Maskin.

Välkommen till Värnamo Industriexpo 2017! Från vänster: Marie Rosengren och Alexander Ström, Din Maskin; Tobias Kruse, Norima; Ulf Annvik, Värnamo Näringsliv; Carola Fransson, TL MaskinPartner.

Bättre än en vanlig mässa

Värnamo Industriexpo ger betydligt mycket bättre förutsättningar än en konventionell industrimässa för att mötas och verkligen ta del av maskinleverantörernas utbud, menar Tobias Kruse, vd Norima.
- Man visar sin egen verksamhet bäst på hemmaplan när kunden får se helheten och får chans att träffa hela organisationen, säger Tobias.

Att besöka sin maskinleverantör på hemmaplan ger helt andra förutsättningar att ta del av utbudet. 

Värnamo - navet inom maskin och teknik

Grunden lades redan på 1800-talet och idag är det tydligt att Värnamo är Sveriges nav på maskinsidan. Här finns ledande maskin- och teknikleverantörer inom allt ifrån styrsystem, mätutrustning och programvaror till rörformning, plåtbearbetning och plastbearbetning. Koncentrationen av leverantörer födde tanken om en unik hemma-hos-expo. Startskottet gick 2005 och idag har man blivit ett så pass välkänt begrepp att de stora industrimässorna i landet hör av sig och kollar planeringen för att "inte kollidera med Värnamo Industriexpo".

14 företag medverkar i årets Industriexpo: FMT Automation, Bromi Gruppen, CNC Factory, Herber, Din Maskin, Technology Edge, Ahlsell Maskin, LPV Verktygsmaskiner AB, BLB Industries, Maskin AB A. Fransson, Norima AB, Ravema, Salvagnini, TL MaskinPartner.

Lockar besökare från hela landet

- Det är ju roligt och det är något vi ska vara stolta över. Vad vi vet finns ingen liknande industriexpo någonstans i Europa, så det är ett unikt arrangemang, konstaterar Carola Fransson, försäljnings- och marknadskoordinator TL MaskinPartner.
Värnamo Industriexpo har dessutom blivit ett viktigt sätt att marknadsföra staden eftersom besökare kommer från hela landet. 
- Det är självklart för oss att finnas med som samordnare. Vi vill sätta Värnamo - årets kommun 2016 - på kartan. Och jag kan säga att många andra orter är rätt så avundsjuka på att vi lyckas dra ihop den här typen av smarta arrangemang som Värnamo Industriexpo, säger Ulf Annvik, vd Värnamo Näringsliv. 

Dags att anmäla sig

Hotellen brukar snabbt bli fullbelagda under expon och eftersom programmet innehåller både lunch och seminarier bör man anmäla sig som besökare så snart som möjligt.
- Värnamo Industriexpo är ett väldigt bra uttryck för det vi brukar kalla Gnosjöandan - att konkurrera men ändå samarbeta för att uppnå synergier, säger Alexander Ström.
På Facebook kan du hålla koll på senaste nytt om expon:


Gabriella MellergårdhKONTAKTUPPGIFTER

Värnamo Näringsliv AB

Telefon: 0370691855
Mail: info@varnamonaringsliv.se

Besöksadress:
Jönköpingsvägen 15
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.varnamonaringsliv.se