Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38
Torsdag 19 september
Grattis Fredrika
Valuta
EUR 10.71 0.00
GBP 12.13 0.04
USD 9.69 0.00
BÖRSEN 18:41
0.43%

Lediga tjänster hos Weland AB

Välkommen till oss på Weland AB i Smålandsstenar!

 

Vi söker en svetsare till vår avdelning för plåtbearbetning. Som svetsare hos oss får du ett varierande och självständigt arbete. Du arbetar med små serier och konstruktioner av varierande storlek. Svetsningen sker i mig/mag och tig utifrån en konstruktionsritning. För att utföra de olika momenten så måste du ha förmågan att ta in och förstå muntliga och skriftliga instruktioner, varför det är nödvändigt med goda kunskaper i svenska. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av svetsning.

 

 

Vi söker en maskinoperatör till vår avdelning för tillverkning av gallerdurk. Som maskinoperatör hos oss får du ett varierande och självständigt arbete där du alternerar mellan ett par olika maskiner där du ansvarar för verktygsbyte, inställning och produktion. Har du tidigare erfarenheter av att ställa och övervaka maskiner är det meriterande. Vi ser gärna att du uppskattar både att ha och att hålla god ordning omkring dig.
För att utföra de olika momenten så måste du ha förmågan att ta in och förstå muntliga och skriftliga instruktioner, varför det är nödvändigt med goda kunskaper i svenska.

 

 

 

Läs mer och ansök här: Lediga tjänster hos Weland AB

 KONTAKTUPPGIFTER

Weland Aktiebolag

Telefon: 0371-34400
Mail: info@weland.se

Besöksadress:
Malmg. 34
33330
Smålandsstenar

Postadress:
Box 503
33328
Smålandsstenar

Webbadress:
www.weland.se