Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38
Lördag 19 september
Grattis Fredrika
Valuta
EUR 10.37 -0.03
GBP 11.32 -0.06
USD 8.76 -0.05
BÖRSEN 18:41
0.27%

Matilda sätter noggrannhet i centrum

När det handlar om råmaterial så är noggrannhet och kvalitet avgörande. Det vet Matilda Gunnarsson, materialansvarig på lagret hos Weland AB, av erfarenhet. Här berättar Matilda om sin vardag, vad kvalitet betyder för henne och varför flexibilitet och gott samarbete är nyckeln till framgång.

 

– Mina ansvarsområden som materialansvarig är främst att ta emot det nya materialet som kommer till Weland men även ansvara för att materialförsörjningen fungerar på rörlasern dvs. hålla koll på vilka maskiner som ska köra vilka rör samt att köra in och ut materialet från produktionen till rörlagret, säger Matilda.

 

Matildas avdelning består av sju personer som ser till att materialet kommer in i tid till maskinerna i produktionen i form av plåtar och rör. När det kommer nytt material till Weland inspekteras plåtar och rör noggrant. Sedan inrapporteras materialet med rätt antal och mått innan de lagras in.

 

Vill du läsa mer om Matilda och Welands hantering av material? Klicka här.NYHETER

Unika möjligheter för stansning av plåt

Stansning är en mycket effektiv metod för tunnplåtsbearbetning som håller hög precision och flexibilitet. Weland AB förfogar över fyra maskinlinjer för...

Weland - ett starkt varumärke i Danmark

Weland & Sønner är ett av Weland AB:s fyra utländska dotterbolag, utöver Norge, Finland och Tyskland, och har haft säljkontor i Danmark sedan 1981. Idag har...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Weland AB

(Weland AB)

Telefon: 037134400
Mail: info@weland.se

Besöksadress:
Malmg. 34
33330
Smålandsstenar

Postadress:
Box 503
33328
Smålandsstenar

Webbadress:
www.weland.se