Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 33
Lördag 15 augusti
Grattis Stella, Estelle
Valuta
EUR 10.3 0.03
GBP 11.38 0.03
USD 8.7 0.04
BÖRSEN 18:41
-1.61%

Passion för lösningar leder kvalitetsarbetet framåt

Anita Westin är kvalitetschef på Weland AB i Smålandsstenar. Här berättar hon om sitt arbete, vad kvalitet betyder för henne och hur Weland som företag säkerställer högsta kvalitet på sina tjänster och produkter – från start till mål.

 

 Hej Anita! Du är kvalitetschef på Weland. Vad gör du på jobbet?

 

– Jag har fått den stora äran att arbeta med ett dynamiskt team om 6 personer. Min roll är att guida min personal i att arbeta systematiskt med kvalitetsbrister, externa som interna. Att arbeta med grundorsaksanalyser och långsiktiga lösningar som mål. Jag känner en passion för att hitta lösningar, för jag tror starkt på att allt går att lösa. Denna passion vill jag förmedla till mitt team, samt att övrig personal skall känna samma delaktighet i kvalitetsarbetet.

 

Mina arbetsuppgifter på Weland innefattar även leverantörsutveckling, vilket är lika inspirerande som det interna kvalitetsarbetet. Mina dagar handlar om allt mellan kvalitetssäkring av nya artiklar till besök hos kunder/leverantörer för att få en helhetsbild av deras verksamhet som kan användas i vår kvalitetsutveckling.

 

Vill du läsa mer om Anita och hennes arbete? Klicka här.NYHETER

Hållbarhetstänket sitter i våra gener

Kvalitet, erfarenhet och miljötänk har stärkt vår verksamhet och gjort Weland framgångsrika. Vi når ett effektivt miljöarbete genom att ständigt utveckla...

PRESSMEDDELANDE: nya bolag i koncernen

WELAND FÖRVÄRVAR Andon Robotics AB och Svets & Robotteknik i Småland AB   Weland AB har idag tecknat avtal om att förvärva 91% av Andon Robotics AB...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Weland AB

(Weland AB)

Telefon: 037134400
Mail: info@weland.se

Besöksadress:
Malmg. 34
33330
Smålandsstenar

Postadress:
Box 503
33328
Smålandsstenar

Webbadress:
www.weland.se