Vecka 38
Fredag 22 september
Grattis Maurits, Moritz
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 16°

De underlättar kundernas arbetsdag

Med skräddarsydd skåpservice ser Arvids till att kunden alltid har det viktigaste hemma – från packtejp och bläckpatroner till toapapper och kaffe.

 

 

– Ja vi har faktiskt kunder som har sagt att ”om en maskin står stilla så är det illa, men om kaffet tar slut, då är det katastrof”.

Ingemar Arvidsson skrattar. Han äger och driver anrika Arvids med butik i Anderstorp och Värnamo där man till det yttre ser ut att vara en ”vanlig” bokhandel. Men här finns så mycket mer i sortimentet.

– Här hittar du allt som underlättar din arbetsdag, säger Frida Larsson.

 

Arvids räddar fikarasten. Från vänster: Ingemar Arvidsson, Frida Larsson och Svante Nilsson.

 

Egen turbil sköter leveranserna

 

Det handlar om förbrukningsartiklar för kontor och industri. Som medlemmar i RKV, Sveriges största kedja av fristående kontorsvaruhandlare kan Arvids erbjuda mer än 8 000 unika artiklar inom allt ifrån blyertspennor och gem till toner och skrivare, städmaterial och skrivbordsstolar. Arvids egen turbil levererar direkt till kund varje vecka.

– Vi kan erbjuda våra kunder skåpservice där vår säljare Ulf Folmanis åker ut och inventerar utifrån vad vi och kunden har kommit överens om ska finnas där. Sedan åker vi ut och fyller på så att det aldrig behöver fattas något, berättar Frida.

 

En bekymmersfri vardag. Skåpservice från Arvids säkerställer att det aldrig gapar tomt på hyllan.

 

Ger kunden en bekymmersfri vardag

 

Skåpservicen är en hjälp för kunden att ligga steget före i sitt miljöarbete.

– Personlig service är vår styrka. Vi förstår kundens behov och utmaningar och gör allt vi kan för att säkerställa en bekymmersfri vardag för kunden, säger Frida.

Snart kommer Arvids kunder att också kunna lägga sina beställningar via webben.

– Vi har några små detaljer som ska sätta sig innan vi kan släppa webb-shopen live, men här kommer vi att kunna erbjuda ett lite bredare utbud än i Arvids tryckta katalog eftersom vi kan få med vårt eget unika sortiment, berättar Frida.

 

Förbrukningsartiklar ska inte vara svårt, det ska vara enkelt. Arvids är både bokhandel och kontorsvaruhus med ett brett sortiment. 

 

 

FAKTA
Arvids Bok- och Kontorscenter Arvids finns i Anderstorp och Värnamo. Vi har ett brett utbud av kontorsmaterial, städ/hygien, emballage och böcker. Vi säljer även kaffemaskiner.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Arvids

 

 KONTAKTUPPGIFTER

AB Arvids Bok- och kontorsCenter

(AB Arvids Bok- och kontorsCenter)

Telefon: 0371587750
Mail: info@arvids.se

Besöksadress:
Storgatan 2
33433
ANDERSTORP

Postadress:
Storg. 2
33433
Anderstorp

Webbadress:
www.arvids.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår