Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 42
Fredag 22 oktober
Grattis Marika, Marita
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 5°

Projektet Inkomst 4.0 levererar goda råd om digitalisering

Almi Jönköping har drivit projektet Inkomst 4.0 sedan 2018, med syfte att hjälpa tillverkande företag att komma igång med sin digitaliseringsstrategi. Det är en djungel av möjligheter och de goda exempel som Inkomst 4.0 kan visa ger dig hjälp att hitta rätt ände att börja med.


Projektet avslutas i juli 2021 och du kan ta del av de erfarenheter som projektet fått dels genom hemsidan: www.inkomst40.se, men även på vår YouTube-kanal. Där hittar du intervjuer, webbinarier, föreläsningar och andra klipp med tips på cad du ska tänka på när du tänker digitalisera din produktion eller administration.

 

Den lågt hängande frukten för tillverkande industri är utan tvekan att koppla upp maskinerna och göra maskinuppföljning. Alldeles för många har en övertro på hur stor del av produktiv tid som maskinerna verkligen producerar, digital maskinuppföljning ger dig ett kvitto utan mörkertal och blir ett värdefullt verktyg för att följa och höja maskinutnyttjandet.

 

Ett högre resursutnyttjande sparar både pengar och miljö och gynnar hållbarheten. Dessutom ger uppkopplade maskiner koll på din produktion.

 

Kontakta Stefan Frylebäck för fler tips och råd.NYHETER

Inkomst 4.0 fortsätter med nya insatser för tillverkningsindustrin

Projektet Inkomst 4.0 har samlat kunskaper kring industriell digitalisering och de erfarenheterna kommer nu företagen till del i ett fortsättningsprojekt, som ska pågå...

Almi och Inkomst 4.0 ger goda exempel på industriell digitalisering

Projektet Inkomst 4.0 vill hjälpa företag att digitalisera och kan nu redovisa fem framgångsrika pilotprojekt som goda exempel, var och en i olika områden inom det som...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Almi

(Almi)

Telefon: 0771-55 85 00
Mail: info.jonkoping@almi.se

Besöksadress:
Klubbhusg. 13
55303
Jönköping

Postadress:
Klubbhusg. 13 3 tr
55303
Jönköping

Webbadress:
www.almi.se/jonkoping