Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 42
Fredag 22 oktober
Grattis Marika, Marita
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 5°

Elkonstruktör - Axelent Engineering

Det händer mycket på Axelent Engineering och vi satsar stort för framtiden. Till årsskiftet står våra nya lokaler i Gislaved klara där vi kan bjuda in kunder och samarbetspartners till utbildningar och seminarier samt utställningar av våra lösningar. Vår vision är att bli ett innovativt teknikcenter där vi samlar konstruktion, tillverkning, automation och service och försäljning av standardmaskiner under ett och samma tak.
Med närmare 50 års erfarenhet inom maskintillverkning och automation kan Axelent Engineering erbjuda en lösning, oavsett behov. En hög kompetens och produktkunskap kombinerat med ett stort engagemang och servicegrad bidrar till en långsiktig trygghet för kunden. Lägg därtill snabbhet och kvalitet genom hela processen, något vi har gemensamt med samtliga dotterföretag i Axelent Group. 
Vi behöver nu förstärka teamet med en Elkonstruktör. Är du noggrann och lyhörd samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra? Då kan det vara dig vi söker!

 

Om tjänsten

Som Elkonstruktör hos oss är du en av nyckelpersoner genom hela processen, från ritning till färdig produkt.
Rollen som Elkonstruktör hos oss innebär huvudsakligen detaljkonstruktion av maskinernas elsystem, både på kraft- och styrsidan. Detta innefattar framtagande av el-scheman, tillverkningsunderlag för styr- och apparatskåp samt installationsunderlag för elinstallationen på maskinerna samt framtagande av dokumentation.
Felsökning vid driftsättning eller på befintliga maskiner med driftstörningar kommer också att förekomma. Du blir även en aktiv och viktig del av vår R&D-avdelning när det gäller val av komponenter och utveckla tekniska lösningar.
Placeringsort är i Gislaved.

 

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning och några års erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter inom elkonstruktion. Rollen passar dig som är strukturerad, noggrann och har en passion för problemlösning. Du har förmågan att samarbeta, ett utpräglat ordningssinne och en känsla för effektiv struktur. Vidare har du god initiativförmåga och driver ansvarsfullt ditt arbete framåt. Då du har många kontaktytor ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och vi ser även att du är en serviceinriktad och målorienterad person.

För att lyckas i rollen har du har kunskaper i E-Plan P8, har du dessutom erfarenhet av specialmaskiner är detta meriterande.

Vi är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet och jobbar ofta tillsammans i team.

 

Krav:
Svenska i tal och skrift.
B-körkort.

 

Lön enligt avtal
» Ansök via axelentengineering.se/jobb
Vi går igenom urvalet löpande.


För frågor kontakta
Karl Liljedahl 0371- 58 37 44 eller Cecilia Davidsson (HR), 0370–37 37 58.

_____________________________________________________

 

Om företaget

 

Axelent Engineering är idag en komplett leverantör som tillhandahåller hela kedjan från projektering, konstruktion och tillverkning, via montering och installation till utbildning, CE-märkning och uppföljning. I utbudet återfinns allt från skräddarsydda automations- och maskinlösningar till standardmaskiner från samarbetspartners som Bihler, Nidec-Minster och Numalliance. I vår produktionsanläggning tillverkas dessutom reservdelar, prototyper och maskinkomponenter. Vi har en stark serviceavdelning som erbjuder akutservice och förebyggande underhåll för att öka maskininvesteringens tillgänglighet och livslängd. På Axelent Engineering drivs vi av att hela tiden ligga steget före och driva utvecklingen framåt och att hitta smarta lösningar som gör våra kunders vardag mer produktiva och i slutändan mer lönsam och konkurrenskraftig.LEDIGA JOBB

Maskinbyggare/Tekniker - Axelent Engineering

Kreativ, driven och kvalitetsmedveten Maskinbyggare/TeknikerDet händer mycket på Axelent Engineering och vi satsar stort för framtiden. Till årsskiftet...

PLC Programmerare - Axelent Engineering

Det händer mycket på Axelent Engineering och vi satsar stort för framtiden. Till årsskiftet står våra nya lokaler i Gislaved klara där vi kan bjuda in kunder och...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Axelent Engineering AB

Telefon: 0371583700
Mail: info@axelentengineering.se

Besöksadress:
Mårtensg. 12
33238
Gislaved

Postadress:
Box 275
33225
Gislaved

Webbadress:
www.axelentengineering.se