Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 42
Fredag 22 oktober
Grattis Marika, Marita
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 5°

Maskinbyggare/Tekniker - Axelent Engineering

Kreativ, driven och kvalitetsmedveten Maskinbyggare/Tekniker

Det händer mycket på Axelent Engineering och vi satsar stort för framtiden. Till årsskiftet står våra nya lokaler i Gislaved klara där vi kan bjuda in kunder och samarbetspartners till utbildningar och seminarier samt utställningar av våra lösningar. Vår vision är att bli ett innovativt teknikcenter där vi samlar konstruktion, tillverkning, automation och service och försäljning av standardmaskiner under ett och samma tak.
Med närmare 50 års erfarenhet inom maskintillverkning och automation kan Axelent Engineering erbjuda en lösning, oavsett behov. En hög kompetens och produktkunskap kombinerat med ett stort engagemang och servicegrad bidrar till en långsiktig trygghet för kunden. Lägg därtill snabbhet och kvalitet genom hela processen, något vi har gemensamt med samtliga dotterföretag i Axelent Group. 
Är du en kreativ och driven? Är du en kvalitetsmedveten person som vill vara med och utveckla specialmaskiner till våra kunder? Då kan det vara dig vi söker! Nu har vi på Axelent Engineering många spännande projekt på gång och behöver förstärka vårt team i Gislaved med en maskinbyggare.

 

Om tjänsten

Som maskinbyggare/tekniker hos oss har du stor möjlighet till egen utveckling. Du får möjlighet att arbeta med montering, installation, drifttagning och service.
För oss är medarbetarens kompetens och välmående en nyckelfaktor för våra fortsatta framgångar. Därför är det väldigt viktigt för oss att skapa en arbetsplats där individen trivs med kollegor och arbetsuppgifter, samt att det alltid ska finnas utsikter för att växa ytterligare om viljan finns. Vi har en stor spännvidd på arbetsområden vilket ger goda möjligheter till kompetensmässig och professionell utveckling.
Hos oss kommer du, tillsammans med motiverade och engagerade kollegor, utveckla spännande och innovativa tekniklösningar för framtiden. Du blir en del av en framgångsrik koncern med en stark framtidstro.

 

Vi är ett gott gäng med högt i tak och stor arbetsglädje! Välkommen att bli en av oss!

 
Din profil

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och drivs av att hitta lösningar för olika mekaniska problem. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika verkstadsmaskiner och kan utföra enklare svarvning, svetsning och/eller fräsning. Du är noggrann och ansvarstagande.

 

Krav:
Goda kunskaper i svenska är ett krav och kunskaper i engelska är meriterande.
Datorvana
Körkort B

Lön enligt avtal
» Ansök via axelentengineering.se/jobb
Vi går igenom urvalet löpande.


För frågor kontakta
Henrik Granquist 0371- 58 37 00 eller Cecilia Davidsson (HR), 0370–37 37 58.

 

_____________________________________________________

 

Om företaget
Axelent Engineering är idag en komplett leverantör som tillhandahåller hela kedjan från projektering, konstruktion och tillverkning, via montering och installation till utbildning, CE-märkning och uppföljning. I utbudet återfinns allt från skräddarsydda automations- och maskinlösningar till standardmaskiner från samarbetspartners som Bihler, Nidec-Minster och Numalliance. I vår produktionsanläggning tillverkas dessutom reservdelar, prototyper och maskinkomponenter. Vi har en stark serviceavdelning som erbjuder akutservice och förebyggande underhåll för att öka maskininvesteringens tillgänglighet och livslängd. På Axelent Engineering drivs vi av att hela tiden ligga steget före och driva utvecklingen framåt och att hitta smarta lösningar som gör våra kunders vardag mer produktiva och i slutändan mer lönsam och konkurrenskraftig. Totalt i hela Axelent Engineering-gruppen är vi ca 80 medarbetare.LEDIGA JOBB

PLC Programmerare - Axelent Engineering

Det händer mycket på Axelent Engineering och vi satsar stort för framtiden. Till årsskiftet står våra nya lokaler i Gislaved klara där vi kan bjuda in kunder och...

Elkonstruktör - Axelent Engineering

Det händer mycket på Axelent Engineering och vi satsar stort för framtiden. Till årsskiftet står våra nya lokaler i Gislaved klara där vi kan bjuda in kunder och...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Axelent Engineering AB

Telefon: 0371583700
Mail: info@axelentengineering.se

Besöksadress:
Mårtensg. 12
33238
Gislaved

Postadress:
Box 275
33225
Gislaved

Webbadress:
www.axelentengineering.se