Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 42
Fredag 22 oktober
Grattis Marika, Marita
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 5°

PLC Programmerare - Axelent Engineering

Det händer mycket på Axelent Engineering och vi satsar stort för framtiden. Till årsskiftet står våra nya lokaler i Gislaved klara där vi kan bjuda in kunder och samarbetspartners till utbildningar och seminarier samt utställningar av våra lösningar. Vår vision är att bli ett innovativt teknikcenter där vi samlar konstruktion, tillverkning, automation och service och försäljning av standardmaskiner under ett och samma tak.
Med närmare 50 års erfarenhet inom maskintillverkning och automation kan Axelent Engineering erbjuda en lösning, oavsett behov. En hög kompetens och produktkunskap kombinerat med ett stort engagemang och servicegrad bidrar till en långsiktig trygghet för kunden. Lägg därtill snabbhet och kvalitet genom hela processen, något vi har gemensamt med samtliga dotterföretag i Axelent Group. 
Är du initiativtagande, ordningsam, flexibel och bra på att samarbeta? Då har du hittat rätt! Vi behöver nämligen förstärka teamet med TVÅ PLC / Robot -programmerare en senior och en junior.


Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter omfattar programmering och idrifttagning av PLC/Robot/Hmi/Vision till våra specialmaskiner och robotceller. Hos oss kommer få stort ansvar och frihet, men för att ge dig trygghet jobbar du alltid tillsammans med någon kollega i projekten. I din roll som PLC-programmerare blir du en viktig del av leveransen av våra projekt. Du blir delaktig i projektets alla faser från idégenerering till utveckling, driftsättning. Hos oss får du möjlighet att utvecklas vidare inom teknikintensiva automationsprojekt av varierande karaktär.

Axelent Engineering arbetar med flertalet av de maknadsledande PLC och robot fabrkat som finns på maknaden där ibland Siemens, Beckhoff, Abb, KUKA, Fanuc, Bosch mf.

Placeringsort är i Gislaved.

 

Din profil

För att lyckas med rollen som senior PLC-Programmerare hos oss ser vi att du har gymnasieutbildning, gärna inom el / teknik / data. Även att du har också arbetat som PC/PLC-programmerare.
Tidigare erfarenhet av Siemens TIA-portal / Beckhoff Twincat / B&R Automation studio samt programmering i Strukturerad text / JAVA / C# är meriterade.

För att lyckas med rollen som junior PLC / Robot Programmerare hos oss ser vi att du har gymnasieutbildning, gärna inom el / teknik / data samt intresse, passion och nyfikenhet på tekniska lösningar och är driven och vill utvecklas med oss. Erfarenhet av PLC/robot/PC programmering är meriterande

Axelent Engineering är ett företag med korta beslutsvägar och här har du stora möjligheter att påverka din vardag. Vi vill därför att du är initiativtagande, ordningsam, flexibel och bra på att samarbeta. Vi är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet och jobbar ofta tillsammans i team.
Du hanterar våra kunder professionellt, bl.a. genom bra kommunikation och hög service. Andra viktiga egenskaper är att du är bra på problemlösningar och har hög förmåga att leverera kvalitet och resultat.

 

Krav:

Svenska i tal och skrift.
B-körkort.

 

Lön enligt avtal
» Ansök via axelentengineering.se/jobb
Vi går igenom urvalet löpande

 

För frågor kontakta
Karl Liljedahl 0371- 58 37 44 eller Cecilia Davidsson (HR), 0370–37 37 58.

_____________________________________________________

 

Om företaget
Axelent Engineering är idag en komplett leverantör som tillhandahåller hela kedjan från projektering, konstruktion och tillverkning, via montering och installation till utbildning, CE-märkning och uppföljning. I utbudet återfinns allt från skräddarsydda automations- och maskinlösningar till standardmaskiner från samarbetspartners som Bihler, Nidec-Minster och Numalliance. I vår produktionsanläggning tillverkas dessutom reservdelar, prototyper och maskinkomponenter. Vi har en stark serviceavdelning som erbjuder akutservice och förebyggande underhåll för att öka maskininvesteringens tillgänglighet och livslängd. På Axelent Engineering drivs vi av att hela tiden ligga steget före och driva utvecklingen framåt och att hitta smarta lösningar som gör våra kunders vardag mer produktiva och i slutändan mer lönsam och konkurrenskraftig.

 


LEDIGA JOBB

Maskinbyggare/Tekniker - Axelent Engineering

Kreativ, driven och kvalitetsmedveten Maskinbyggare/TeknikerDet händer mycket på Axelent Engineering och vi satsar stort för framtiden. Till årsskiftet...

Elkonstruktör - Axelent Engineering

Det händer mycket på Axelent Engineering och vi satsar stort för framtiden. Till årsskiftet står våra nya lokaler i Gislaved klara där vi kan bjuda in kunder och...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Axelent Engineering AB

Telefon: 0371583700
Mail: info@axelentengineering.se

Besöksadress:
Mårtensg. 12
33238
Gislaved

Postadress:
Box 275
33225
Gislaved

Webbadress:
www.axelentengineering.se