Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 33
Torsdag 13 augusti
Grattis Kaj
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN 26°

0

Bemanningspoolen satsar på produktion

Bemanningsbranschen är hetare än någonsin - och öppnar upp för nya kreativa funktionslösningar som kommer kunden till del.
- Vi har startat Bemanningspoolen Produktion AB för att erbjuda våra kunder ännu större flexibilitet genom att ta över hela eller delar av produktionen, säger Kari Idström, sälj- och marknadsansvarig.
Kompetensförsörjningsfrågan har skapat ett oerhört tryck på marknaden. Företagen behöver mer än någonsin utrymme för att satsa på sin kärnverksamhet. Men hårdare konkurrens gör också att man behöver smartare logistiklösningar för att öka lönsamheten.

"Bemanningspoolen Produktion AB möter kundernas ökade efterfrågan på funktionslösningar" säger Kari Idström, sälj- och marknadsansvarig.

Kundunika lösningar som ger flexibilitet

I båda fallen erbjuder Bemanningspoolen Produktion AB möjligheter. Man har till exempel kunder som har valt att lägga all sin logistik hos Bemanningspoolen Produktion 
- Eftersom vi har ett bra flöde och kan ta in fler under samma tak blir det väldigt kostnadseffektivt. Vi kan också hjälpa till med kvalitetskontroll som tredje part eller ta hand om delar av kundens verksamhet som kräver stora resurser, säger Kari.

Lars Karlsson, personal- och produktionsansvarig, håller koll på logistikflödet hos kunderna.

Ökad efterfrågan på funktionslösningar

Bemanningspoolen Produktion startades i början av året genom ett samarbete med Tidsam. 
- Bemanningspoolen driftar gemensamt med Tidsam produktionen och utleveranserna. Tillsammans hittar vi en flexibilitet i personalresurser och tillsammans blir vi mer konkurrenskraftiga, säger Kari.

Man har idag ett tiotal heltidsanställda och ser en ökad efterfrågan på den här sortens tjänster som komplement till bemanning.

Tidsam har anlitat Bemanningspoolen Produktion för att ta hjälp med produktion och utleveranser för ett av ägarföretagen. Här ska emot 7 miljoner tidningar distribueras årligen ut till prenumeranter.

Stabilt moderbolag i ryggen

- Vår stora styrka är att vi har ett stabilt moderbolag i ryggen genom Bemanningspoolen. Vi har alltid kompetensförsörjningen säkrad i produktionen och när en kund behöver förstärkning hos sig kan vi lätt flytta över kunnig personal, säger Kari.

Bemanningspoolen AB är regionens äldsta bemanningsföretag. Sedan starten år 2000 har man byggt upp ett brett nätverk av arbetsgivare och samarbetspartners och man arbetar idag med uthyrning för kortare och längre uppdrag, både på kollektiv- och på tjänstemannasidan.

Anders Karlsson och Thierry Alanen på Bemanningspoolen i Värnamo, ett starkt, lokalt och auktoriserat bemanningsföretag. Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se


KONTAKTUPPGIFTER

Bemanningspoolen AB

(Bemanningspoolen AB)

Telefon: 037019880
Mail: varnamo@bemanningspoolen.se

Besöksadress:
Lagastigen 2B
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Box 2112
33102
Värnamo

Webbadress:
www.bemanningspoolen.se