Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 02
Söndag 17 januari
Grattis Anton, Tony
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN -2°

Dags att växla upp och trampa på gasen

Nu tar FordStore Bilmånsson ett rejält kliv framåt för att hjälpa Gnosjöregionens företag till optimerade lösningar för en kostnadseffektiv bilpark.

 

– Våren har passerat, tiden har gått och vi får in mer positiva signaler. Nu är det dags att växla upp igen, säger Lars Andersson, säljare transportbilar.

 

Det har bara gått ett år sedan Bilmånsson etablerade Smålands största FordStore på Bredasten i Värnamo. Inte kunde man ana då att världen skulle drabbas av en coronapandemi.

– Men trots tuffa tider har vi haft två stora lanseringar samtidigt som vi har vuxit på verkstadssidan med nyrekryteringar. Nu är det dags att gasa med flaggan i topp, säger platschef Michael Bengtsson.

 

På verkstadssidan har man vuxit med nyrekryteringar under våren. Personlig service och trevligt kundbemötande är hjärtat hos FordStore Bilmånsson i Värnamo.

 

Bättre för miljön och plånboken

 

Bland företagen i Gnosjöregionen är det två aspekter som just nu ligger i fokus när man ser över sin bilpark – miljö och kostnader.

– Och då är det oss man ska komma till. Få konkurrenter kan slå oss på fingrarna när det gäller att spara pengar på kundens bilpark. Här kan då både få bättre säkerhetssystem och högre miljöpoäng till mindre peng, säger Michael.

 

 

Utmana oss! Ge oss en chans så ska vi förvalta den! Det säger Michael Bengtsson, platschef FordStore Bilmånsson.

 

Gör en egen behovsanalys

 

En viktig faktor i sammanhanget är TCO-kalkylen. Vad kostar det att äga bilen över tid?

– Ibland lyssnar man så mycket på media att man glömmer bort sin egen behovsanalys. Vi hjälper brukaren att göra rätt analys utifrån sina egna behov för att optimera affären. Utmana oss, låt oss sätta en TCO-kalkyl, säger Victoria Rosenqvist, säljare personbilar.

Just nu har FordStore Bilmånsson 14 modeller med hybriddrift i paletten vilket gör att man kan erbjuda en bra behovsanalys oavsett storlek på företag.

 

FordStore Bilmånsson har 14 modeller med hybriddrift i paletten. ”Oavsett storlek på företag kan vi erbjuda en bra behovsanalys”, säger Victoria Rosenqvist.

 

Kom in och provkör!

 

– Efterfrågan på mellanstora SUV växer starkt just nu med Ford Kuga Plug-In-Hybrid som ligger i täten inom tjänstebilssegmentet – med halva förmånsvärdet jämfört med konkurrenterna, konstaterar Michael.

På transportbilssidan går man också starkt fram.

– En Ford transportbil ger bästa körupplevelsen och bästa tryggheten. Kom in och provkör bilen, kläm och känn – utmana oss så ska vi visa vad vi går för, säger Lars.

 

Ford är ett starkt varumärke på transportbilssidan. ”Här går vi starkt fram och får många förfrågningar”, säger Lars Andersson, här i en Ford Transit Custom.

 

 

 

FAKTA FORDSTORE BILMÅNSSON

Vi säljer och servar Ford i Halmstad och Värnamo. Vi är en av Europas största Mustangåterförsäljare och Sveriges 5:e största Fordåterförsäljare.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

FordStore BilMånsson

(FordStore BilMånsson)

Telefon: 0370-34 38 00
Mail: infovarnamo@bilmansson.com

Besöksadress:
Bredastensvägen 6
331 44
Värnamo

Postadress:
Bredastensvägen 6
331 44
Värnamo

Webbadress:
www.bilmansson.com