Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 09
Måndag 24 februari
Grattis Mattias, Mats
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 3°

Ford är tillbaka i Värnamo

Bilmånsson står för mobilitet med omtanke. Med ett av världens starkaste varumärken i ryggen tar man ett rejält kliv framåt för att nå Gnosjöregionen.

 

Efter några års tystnad är Ford tillbaka på marknaden i Värnamo – större och starkare än någonsin med Smålands största FordStore. Efter drygt ett år med pop-up-store på Halmstadsvägen kunde den helt nya anläggningen invigas i februari. Läget på Bredasten kan inte vara bättre, alldeles intill E4:an vid sydsvenska krysset.
– Inför lanseringen har vi haft starkt fokus på rekrytering, att hitta rätt personal som skapar rätt kundupplevelse. Det är avgörande för oss, och här har vi lyckats, konstaterar en nöjd platschef.

– Vi vill hålla folk i rörelse och göra det med ett gott intryck. Som Ford Store erbjuder vi hela sortimentet, från minsta Fiesta via 7-sitsiga Galaxy till den ikoniska Mustangen. Vi har något för alla, säger Michael Bengtsson, platschef FordStore Bilmånsson Värnamo.

 

Som FordStore erbjuder man hela sortimentet – med den ikoniska Ford Mustang som kronan på verket.

 

 

Ford transportbilar har ett väldigt starkt varumärke – en jättemöjlighet för regionens företag.

 

Läget på Bredasten intill sydsvenska krysset är optimalt för Smålands största FordStore.

 

 

Kundanpassat, enkelt och tillgängligt


FordStore Bilmånsson säljer och servar bilar men erbjuder också hyrbil och leasingtjänster, både på kort och lång sikt. Wash-and-drive-konceptet med hållbar, miljövänlig biltvätt och däckverkstad är en annan framgångsfaktor.


En nyckelfråga för företagskunder är närheten till service och här har Bilmånsson satsat stort på kundanpassade lösningar i en toppmodern verkstad med optimal tillgänglighet.
– Vi levererar mer än en bil på fyra hjul. Det handlar om allt ifrån inredning, utrustning och profilering till serviceavtal. Vi vill skapa enkelhet. Bilägande ska vara friktionsfritt, säger Michael.

 

 

 

God service och hög tillgänglighet är två av framgångsfaktorerna i FordStore Bilmånssons toppmoderna verkstad.

 

40 nya modeller på gång


Ford har valt att hålla en något lägre profil än konkurrenterna när det gäller fordonselektrifiering. Man har velat avvakta tills både marknad och teknik är mogen. Men nu är det dags.
– Med start i sommar och fram till 2022 kommer Ford att släppa 40 nya modeller, allt ifrån hybrider till rena elbilar. Kommande år blir väldigt spännande, konstaterar Michael.

 

 

Michael Bengtsson, platschef FordStore Bilmånsson Värnamo.

  

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & BilmånssonKONTAKTUPPGIFTER

FordStore BilMånsson

(FordStore BilMånsson)

Telefon: 0370-34 38 00
Mail: infovarnamo@bilmansson.com

Besöksadress:
Bredastensvägen 6
331 44
Värnamo

Postadress:
Bredastensvägen 6
331 44
Värnamo

Webbadress:
www.bilmansson.com