Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Tisdag 30 november
Grattis Andreas, Anders
Nederbörd 0.3 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Tisdag
Onsdag
Torsdag
GNOSJÖREGIONEN -4°

Ny utmanare i tjänstebilklassen

Helt nya Mustang Mach-E kan bli nästa storsäljande tjänstebil. Det förutspår Zlatan Sejdic, ny platschef på FordStore BilMånsson i Värnamo.

 

Nu är den här, Fords första helt eldrivna bil som kombinerar prestanda och avancerad förarteknik med den senaste teknologin. Mustang Mach-E banar vägen för en helt ny era både för Ford och Mustang.

– Med 610 km räckvidd (Long Range), lågt förmånsvärde och pris från 574 900 tror vi att detta är en tjänstebil som kommer att slå riktigt bra, säger Zlatan Sejdic.

 

Nya Mustang Mach-E kan bli den nya storsäljande tjänstebilen, fullmatad med ny teknik.

 

 

Elektrifierad ikonförklarad sportbil

 

 

Att Ford laddar för en helelektrisk framtid med en korsning mellan praktisk femsitsig SUV och ikonförklarad amerikansk sportbil är spännande.

Här samlas all ny teknik på en gigantisk pekskärm i en avskalad och samtidigt sportig förarmiljö. Att Mach-E dessutom gör 0-100 km/h på 3 sekunder och att det välbekanta mullret från V8-an är programmerat i högtalarna säkerställer att även den mest inbitne Mustangälskaren kommer att känna sig som hemma, menar Zlatan.

 

Läckra sportstolar och gigantisk pekskärm dominerar interiören i Fords första helelektriska bil: Mustang Mach-E.

 

Ford – med tuffa miljömål

 

– Det här är ett sätt att lyfta varumärket Ford med miljöinriktning. Ford har satt tuffa mål att varje bil som säljs år 2030 ska vara eldriven och Zlatan ser fram emot att följa med på den resan.

– Hittills har Ford Kuga Phev varit en storsäljare i laddhybridsegmentet, som attraktiv SUV-modell med hög markfrigång. Vi har också sålt mycket av Ford Explorer Phev, 7-sitsig, som stor laddhybrid. Nu ser vi många fler modeller på väg in i ännu vassare varianter, säger Zlatan.

 

 

BilMånsson – ett omtänksamt företag

 

Själv är Zlatan relativt ny i Fordfamiljen, då han började som ny platschef på BilMånsson i Värnamo så sent som i mars i år.

– Jag gillar verkligen sättet att tänka och jobba här. Vi verkar lokalt och med omtanke. Vi köper och säljer, reparerar och servar. BilMånsson är en fullserviceanläggning där kunden verkligen kan känna att man är i trygga händer, säger Zlatan.

 

 

Efter åtta år inom Volvofamiljen har Zlatan Sejdic från Smålandsstenar dragit på sig en ny kostym som platschef på FordStore BilMånsson i Värnamo.

 

 

 

FAKTA FORDSTORE BILMÅNSSON
Vi säljer och servar Ford i Halmstad och Värnamo. Vi är en av Europas största Mustangåterförsäljare och Sveriges femte största Fordåterförsäljare.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se och FordStore BilMånssonKONTAKTUPPGIFTER

Fordstore Hedin Bil Värnamo

(Fordstore Hedin Bil Värnamo)

Telefon: 0370-600100
Mail: fordvarnamo@hedinbil.se

Besöksadress:
Bredastensvägen 6
331 44
Värnamo

Postadress:
Bredastensvägen 6
331 44
Värnamo

Webbadress:
www.hedinbil.se/anlaggningar/ford-varnamo