Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 19
Lördag 15 maj
Grattis Sofia, Sonja
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 10°

Transportbilsprogram med extra allt

Bästa körupplevelsen, flexibla anpassningar och snabb service i egen verkstad – hos FordStore Bilmånsson växer efterfrågan av transportbilar.

 

– Idag kan vi erbjuda Ford Custom som mildhybrid och plug-in. Dessutom kommer Ford Transit som ren elbil. Det går framåt och det går fort, konstaterar Lars Andersson, säljare transportbilar.

Han har jobbat med just transportbilar i många år och har erfarenhet av många bilmärken och modeller, men för Lars är Fords transportbilsprogram i absoluta toppskiktet.

– Säkerheten är i topp och körkomforten är så nära en personbil du kan komma med mycket körglädje. Kör du 2000-3000 mil per år är bilen inte bara ett praktiskt arbetsredskap, du måste sitta skönt också, säger Lars.

 

Redo att plugga in och köra. ”En Ford transportbil ger bästa körupplevelsen och bästa tryggheten”, säger Lars Andersson.

 

Lättlastade och anpassningsbara transportbilar

 

Dessutom är Fords transportbilar lättlastade och anpassningsbara.

– Vi jobbar mycket med anpassningar efter kundens behov, allt ifrån flakbilar och kranbilar till kylbilar och volymskåp med bakgavellift. Transiten kan också byggas om till buss för persontransport, berättar Lars.

 

Möjligheterna till anpassning är oändliga – och här är inredningen dessutom närproducerad av Värnamobaserade BOB System.

 

 

Att FordStore Bilmånsson i Värnamo har ett eget Transit Center ger kunderna i regionen ett stort försprång.

Här är verkstaden, där Niklas Svärd och Andreas Corneskog tar hand om kundernas transportbilar med kort varsel, ett extra ess i rockärmen.

– Bilen är ju kundens arbetsredskap och även om det är en bra produkt kan allt hända. Därför är det viktigt att kunna hjälpa kunden snabbt och smidigt, säger Niklas.

 

Niklas Svärd och Andreas Corneskog ger kunderna snabb och flexibel service i verkstaden som är specialanpassad för transportbilar.

 

Välutrustad och flexibel verkstad

 
Allt är nytt i verkstaden, inklusive lyften som klarar upp till 8,5 ton för utökade transportbilar. Personalen uppdateras kontinuerligt, bland annat med specialutbildning för elektrifiering. Man erbjuder också en hämta-och-lämna-service i hela Gnosjöregionen och har alltid demobilar som kunden får nyttja under tiden.

– Det här är en service som verkligen har fallit i god jord hos våra kunder, inte minst i dessa tider, säger Niklas.

– Vi har en oerhört flexibel verkstad, fortsätter Lars. Vi kan snabbt ta in bilen och ge kunden besked.

 

 

 

Fakta FORDSTORE BILMÅNSSON

Vi säljer och servar Ford i Halmstad och Värnamo. Vi är en av Europas största Mustangåterförsäljare och Sveriges 5:e största Fordåterförsäljare.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 KONTAKTUPPGIFTER

FordStore BilMånsson

(FordStore BilMånsson)

Telefon: 0370-34 38 00
Mail: infovarnamo@bilmansson.com

Besöksadress:
Bredastensvägen 6
331 44
Värnamo

Postadress:
Bredastensvägen 6
331 44
Värnamo

Webbadress:
www.bilmansson.com